Boerderijtuinen
Image default
Industrie

Schoonmaken door een industriële hogedrukreiniger te huren

Wilt u oliën en vetten verwijderen van uw terrein? Wilt u wegmarkering verwijderen? Of wilt u de buitenkant van uw pand graag schoonmaken? In dat geval doet u er goed aan om een industriële hogedrukreiniger te huren. Maar waar huurt u dit soort materiaal? Het antwoord is: bij Van Spelden in het Brabantse Werkendam, vlak bij Zuid-Holland. Dit bedrijf heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in de nieuwbouw, reparatie en de verhuur van reinigingsmaterieel. Zo weten dan ook als geen ander welke industriële hogedrukreiniger u het beste kunt huren voor de werkzaamheden die u graag wilt verrichten.

Een hogedrukreiniger die aan al uw eisen voldoet

Bij Van Spelden kunt u een industriële hogedrukreiniger huren tot wel 2.500 bar. U vindt dus altijd wel een reiniger die past bij uw werkzaamheden. Welke hogedrukreiniger u ook uitkiest, u heeft te allen tijde te maken met reinigers van topmerken, zoals Falch. Ook is het mogelijk om een hogedrukreiniger op maat te laten maken door deze specialist. Ze gebruiken hiervoor onderdelen van de merken Uraca en Woma.

Welke reiniger kiest u?

Wanneer u een industriële hogedrukreiniger wilt huren, is het belangrijk dat u weet welke reinigers voor welke werkzaamheden geschikt zijn. Daarom ziet u hieronder een kort overzicht met de diverse mogelijkheden:

  • Een reiniger met waterstralen tot 500 bar: hiermee verwijdert u oliën en vetten. U kunt hier bijvoorbeeld graffiti mee verwijderen of straatwerk reinigen.
  • Een reiniger met waterstralen tot 1.000 bar: hiermee kunt u tanks butteren, leidingen inwendig reinigen en onder water reinigen.
  • Een reiniger met waterstralen tot 1.500 bar: hiermee kunt u schepen stralen, beton opruwen of slopen en wegmarkering en bitumen verwijderen.

Laat u adviseren door de experts

Twijfelt u toch nog over welke industriële hogedrukreiniger u het best kunt huren? Neem dan contact op met de experts van Van Spelden. De medewerkers adviseren u graag.

https://www.vanspelden.com/nl/