Boerderijtuinen
Image default
Aanbiedingen

Voedingsmiddelen

Voor het menselijke lichaam is het belangrijk om gezond te leven. De juiste voedingsmiddelen dragen bij een gezonde wijze van leven. Sommige mensen vinden het lastig om de juiste hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen. Dit kan wellicht komen door gebrek in tijd of andere etensvoorkeuren. Wanneer je te weinig fruit en groente eet, dan kan dit leiden tot ernstige tekorten van belangrijke voedingsstoffen voor jouw lichaam. Door middel van Green Juice is dit probleem binnen enkele seconden opgelost. De Green Juice is een mengsel van bepaalde groenten, fruitsoorten, kruiden en algen. Lees snel verder en ontdek meer over de Green Juice

 

Wat is het? 

De Green Juice zorgt ervoor dat jij op een snelle manier jouw voedingsstoffen binnenkrijgt. De ingrediënten van de Green Juice zijn gedroogd, vermalen tot poeder en vervolgens in een potje of zakje verpakt. De Green Juice Superfoodies is enkel geschikt ter aanvulling; het is absoluut geen vervanger voor jouw huidige maaltijden. Het is belangrijk om jouw eigen lichaam en voedingspatroon goed te kennen. Wellicht ben jij het enkel nodig wanneer je tussendoor een cheat Day hebt en is de Superfoodies Green Juice helemaal geen standaard voor jou. 

 

Green Juice producten 

Zoals je net hebt kunnen lezen is Green Juice een aanvulling op jouw huidige maaltijden. Het zorgt voor voldoende voedingsmiddelen in jouw lichaam. Niet iedere Green Juice is hetzelfde, dus het is goed om vooraf te bekijken welke voedingsmiddelen jouw lichaam nodig heeft. Over het algemeen bestaat een Green Juice uit groenten, fruit en Superfoods, waar vervolgens een poedertje van gemaakt is. Deze poeder is eenvoudig aan te mengen met water of melk. Daarnaast kan het ook worden toegevoegd aan een shake. Bekijk welke manier voor jou het meest geschikt is. 

 

Voordelen Green Juice 

Green Juice brengt een aantal voordelen met zich mee. De volgende gezondheidseffecten worden onder andere door producenten benoemd: 

  • Energieniveau wordt verhoogt: bij te weinig inname van plantaardige producten, ontstaat er een gebrek aan micronutriënten. Hierdoor kan een ziek en vermoeid gevoel ontstaan. De Green Juice bevat een bepaalde hoeveelheid micronutriënten. Dit wordt eenvoudig opgenomen door jouw lichaam en dit leidt tot een hoger energieniveau gedurende de dag. 

  • Immuunsysteem wordt versterkt: Chlorella en spirulina zijn twee kleine algen. Deze algen hebben een ontgiftende werking in zich en kunnen daarmee het immuunsysteem van het menselijk lichaam ondersteunen. 

  • Verzadigd gevoel wordt gecreëerd: de twee voedingsmiddelen spirulina en tarwegras zorgen voor een vol gevoel. Wellicht was het bij jou al bekend, maar een brood wat veel tarwe bevat, geeft de meeste mensen ook een verzadigd gevoel. Spirulina is daarnaast zeer rijk aan eiwitten. 

  • Vetafbraak wordt gestimuleerd: wanneer je wilt afvallen, dan speelt het eten van voldoende groente daar een grote rol bij. Door de juiste hoeveelheid inname van micronutriënten word je lichaam gevoed. Het voeden leidt tot verzadigen van jouw lichaam. Door het verzadigde gevoel krijg je minder snel de neiging om andere ongezonde lekkernijen te gaan eten. 

  • Stofwisseling wordt gestimuleerd: de kelp is wederom een alg in de Green Juice. Klep is rijk aan jodium en speelt een belangrijke rol bij de werking van de schildkleir. Daarnaast zorgt het ook voor een goede stofafwisseling. De stofafwisseling is een belangrijk proces van het menselijke lichaam. 

https://superfoodies.nl/