Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

Vuurschalen en waterschalen van cortenstaal

Vuurschaal van cortenstaal

Niets zo gezellig dan op een mooie avond plaats te nemen rond een gezellig vuurtje. Met een vuurschaal van cortenstaal creëer je op een veilige én stijlvolle manier een kampvuur sfeer. Misschien ben je al bekend met de typische roodbruine roestkleur van cortenstaal. Maar wist je ook dat deze roestlaag bescherming biedt tegen doorroesten? Je cortenstaal vuurschaal is hierdoor bestand tegen alle weersomstandigheden en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Door zijn unieke en robuuste uitstraling vormt je vuurschaal van cortenstaal steeds een mooi tuinornament. Ook wanneer het niet in gebruik is.

Vuurschalen van cortenstaal zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Een lage schaal geeft je een echt kampvuur gevoel. Maar er zijn ook vuurschalen op poten verkrijgbaar. Met een bijpassend barbecuerooster of vuurplaat erbij geniet je in no time van een heerlijke barbecue.

De vuurschalen zijn voorzien van een aantal kleine gaatjes in de bodem waardoor de vlammen van onderaf voorzien worden van zuurstof. Met een paar houtblokken heb je dan ook binnen de kortste keren een prachtig vuur ontstoken.

Waterschaal van cortenstaal

Een waterpartij brengt leven in je tuin. Vogels vinden het heerlijk om te komen drinken en badderen in het water. Ook geeft het spiegelende wateroppervlak extra dimensie aan je tuin of terras.

Is de aanleg van een vijver praktisch niet haalbaar of vind je het gewoon te veel werk? Kies dan voor een minivijver van cortenstaal. Door zijn eenvoudige vorm en stoere uitstraling vormt een waterschaal van cortenstaal een echte blikvanger in je tuin. Je kan natuurlijk ook waterplanten toevoegen aan je waterschaal. De combinatie van groene planten met de prachtige roestbruine kleur van de schaal geeft je waterpartij een prachtige natuurlijke look. De typisch roestlaag beschermt je waterschaal tegen doorroesten zodat je jarenlang kan genieten van je waterschaal.