Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Wavin Tigris is een buitengewoon professioneel systeem

Wavin Tigris kopen is een buitengewoon professioneel systeem aanschaffen dat in de diameters 16 tot en met 75 millimeter beschikbaar is. Het is prima toe te passen voor de toevoer van warm en koud water. Dat geldt ook voor radiator aansluitingen en vloerverwarmingsinstallaties. Het systeem heeft het Kiwa keurmerk voor drinkwatertoepassingen en het KOMO keurmerk voor toepassingen in radiator aansluitsystemen en vloerverwarming. Overigens zijn alle Tigris buizen van Wavin voorzien van de Lloyd’s scheepskleur. Het systeem is geschikt voor woningen en niet-presidentiele gebouwen als bijvoorbeeld kantoren en zorginstellingen.

Wavin Tigris is een flexibel maar toch vormvast leidingsysteem dat u snel monteert en dat bovendien corrosiebestendig is. U krijgt tien jaar garantie op materiaal en op fabricagefouten. Wavin Tigris kopen betekent een leidingsysteem kopen dat de kwaliteit van het drinkwater beïnvloedt. Het wordt niet voor niets aanbevolen bij ‘’Duurzaam Bouwen’.

Het systeem werkt standaard met een flexibele en warmtebestendige meerlagenbuis die dankzij nieuwe fittingen nog weer een stuk veelzijdiger geworden is. Je gebruikt daarbij steeds dezelfde buis en kiest per situatie gewoon voor de meest geschikte fitting. In alle gevallen gaat het om Wavin design fittingen die bovendien gepatenteerd zijn en niet rond aan de binnenkant zijn maar eerder zeshoekig. Daardoor is behoorlijk minder insteekkracht nodig en werkt het vooral een stuk sneller en gemakkelijker. Een regelrechte aanrader dus, met zeer betrouwbare persverbindingen en universeel toepasbare meerlaagse buizen. Een ideaal systeem dus voor de moderne professional waarvan een grote groep ondertussen al overtuigd is van de toegevoegde waarde.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/wavin/tigris