Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

Wilt u een hydraulische blikkenpers kopen?

Bent u op zoek naar een goed hydraulische blikkenpers voor het verwerken van afval? We hebben de hydraulische blikkenpers voor blikken, die ervoor zorgen dat bladafval kleiner wordt en zo minder ruimte in beslag neemt; de blikken worden samengeperst tot een compact blok. Blik afval wordt haast niet zelf afgebroken in de natuur. Deze blikkenpers kan eenvoudig op een gewone netstroom aangesloten worden, dus u heeft geen extra krachtstroom aansluiting nodig. Bovendien is de werking zeer eenvoudig en vooral zeer veilig. Deze krachtige machine is voorzien van een ingebouwde overbelastingsbeveiliging en kan zowel kleine als grote blikken verwerken.

 

Bespaar meer met een hydraulische blikkenpers

Wilt u uw bladafval op een duurzame manier beheren? De hydraulische blikkenpers is de ideale uitkomst voor bedrijven die veel te maken hebben met metaalafval. Door het plaatsen van zo een blikkenpers in uw magazijn- of productieruimte, zorgt u ervoor dat het vuil minder ruimte in beslag neemt. Bovendien is de blikpers compact, waardoor het zelf ook weinig ruimte in beslag neemt. Daarnaast bespaart u ook nog op opslag- en transportkosten van het afval. Afvalverwerking en -transport is een tijdrovend en inefficiënt proces. De hydraulische blikkenpers is een slimme investering op lange termijn. Het is een eenmalige investering en u zult in de toekomst zeker tot 90% besparen op de opslag- en transportkosten.

 

Uw hydraulische blikkenpers tegen een voordelige prijs

Met een hydraulische blikkenpers bent u in staat op een makkelijke en efficiënte manier lege blikken plat te maken, waardoor de hoeveelheid afval aardig verminderd wordt. Indien u meer informatie wilt over de hydraulische blikkenpers of al heeft besloten één aan te schaffen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij ons heeft u een ruime keus uit verschillende soorten blikkenpersen tegen voordelige prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste hydraulische blikkenpers voor het plat maken van uw afval? We helpen u graag verder.