Boerderijtuinen
Image default
Woningen

Zo mooi is een serre uitbouw in Breda en omgeving

Veel woningen uit de jaren 50 zijn klein van opzet. In die tijd hadden mensen niet veel ruimte nodig. Vandaag de dag is dat echter totaal anders. Woont u ook in zo’n karakteristieke woning en wilt u meer leefruimte? Overweeg dan een serre uitbouw in regio Breda. U kunt de serre gebruiken om heerlijk te ontspannen, maar u kunt hem ook inrichten als eetkamer of als werkkamer aan huis. Er zijn talloze mogelijkheden. Ook de uitvoering van de serre kan geheel naar uw wens worden uitgevoerd. Op deze manier kunt u uw woning geheel naar uw wensen aanpassen.

Creëer meer ruimte in uw woning

Met een serre uitbouw in Breda creëert u direct flink wat meer ruimte in uw woning. Heeft u een relatief grote tuin, maar is de woning aan de krappe kant? Dan is het laten aanbouwen van een serre een prima idee. Zorg dat er genoeg ruimte overblijft zodat u ook nog lekker buiten kunt zitten als u dat wilt en laat de serre voorzien van royale openslaande deuren om de zon binnen te laten. Op die manier is zo’n uitbouw een echte aanwinst. U profiteert hier ook van als u uw woning verkoopt. Een goed uitgevoerde aanbouw aan huis zorgt immers altijd voor een waardevermeerdering. Zeker als u ervoor zorgt dat de uitbouw goed geïsoleerd is en dus niet zorgt voor forse extra stookkosten is het een prima investering.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe serre

Als u plannen heeft om een serre uitbouw in Breda of omgeving te laten plaatsen, dan bent u wellicht op zoek naar een bedrijf dat uw opdracht professioneel kan uitvoeren. Hiervoor kunt u terecht bij Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord. Zij werken in de gehele regio Breda. Dit bedrijf heeft ruime ervaring en niet alleen met serres maar ook met bijvoorbeeld het plaatsen van een mooie dakkapel. Hiermee maakt u van uw zolder een volwaardige extra etage.

https://www.jasperstimmerbedrijf.com/