Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekering kiezen

Welke eisen stelt u aan een goede zorgverzekering? Vindt u het belangrijk om een ruime keuze te hebben in aanvullende verzekeringen, of heeft u liever een verzekering die zo goedkoop mogelijk is? Een zorgverzekering kiezen die aan alle eisen voldoet kan lastig zijn. Bij Salland doen we er alles aan om dit toch mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor een voordelige zorgverzekering van kwaliteit, met een ruime keuze in aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Als regionale zorgverzekeraar staan wij klaar voor alle inwoners van Overijssel en Gelderland, al ruim anderhalve eeuw lang.

De aanpak van Salland

Als zorgverzekeraar vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg in de regio Salland. Daarom investeren wij uw zorgpremie voor het grootste deel in de zorg. Daarnaast maken we afspraken met zorgaanbieders in onze regio. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van de zorg en de kosten die hierbij komen kijken. Op deze manier blijven we meteen ook op de hoogte van wat er speelt op dit gebied en kunnen we voor u klaar staan met raad en advies. En omdat Salland geen winstoogmerk heeft, profiteert u altijd van een scherpe zorgpremie.

Basisverzekering met naturapolis

De basisverzekering van Salland is een naturapolis. Dit betekent dat u terecht kunt bij alle zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Dit betreft meer dan 90 procent van de zorgverleners in de regio Salland, dus u heeft veel keuzevrijheid. Gaat u toch liever naar een zorgaanbieder die geen contract met ons heeft? Dan vergoeden we in de meeste gevallen nog steeds het overgrote deel van de behandeling. Op onze website kunt u hierover meer informatie vinden. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

https://www.salland.nl