Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

4 voordelen van een sfeerhaard in huis

Tegenwoordig is het helemaal in om een sfeerhaard kopen helemaal hip. Er zitten veel voordelen en maar weinig nadelen. Je bent hier waarschijnlijk omdat je van plan bent om een sfeerhaard te kopen. Je bent er waarschijnlijk nog niet helemaal uit, dat is ook niet heel gek omdat een sfeerhaard best een grote investering is. Hieronder staan dan ook een aantal voordelen waarom je juist wel een sfeerhaard moet kopen.

Een sfeerhaard in combinatie met een cinewall

Naast eens sfeerhaard in huis halen is een cinewall ook helemaal hip. Een cinewall is een soort uitbouw van je huidige muur. Hier kan je sfeerhaard in worden verwerkt en je televisie. Maar wat maakt een cinewall dan zo speciaal? Een cinewall is niet een normale wall. Een cinewall kan volledig naar wens worden gemaakt. Zo kan je kiezen om er van alles mee te doen. Je kan kiezen voor verschillende kleuren en materialen. Ook kan je kiezen voor verschillende opbergruimtes, zoals lades, deuren, open kastjes en meer. Ook kan hier verlichting in worden gebouwd. Alles wordt mooi afgewerkt samen met een elektrische sfeerhaard, en televisie. Je hebt dankzij een cinewall ook geen last meer van kabels die je in de weg zitten.

Veiligheid

De veiligheid is ook een groot voordeel. Bij een klassieke open haard is er natuurlijk veel vuur en warmte aanwezig, met kleine kinderen en huisdieren kan dit best gevaarlijk zijn omdat ze niet altijd de gevaren inzien. Door een elektrische sfeerhaard heb je hier allemaal geen last van omdat de verwarmingselementen verstopt zijn.

Makkelijk installeren

Een elektrische sfeerhaard is makkelijk te installeren door de stekker in het stopcontact te steken en aan te zetten. Het is nog nooit zo makkelijk geweest, ideaal dus.

De opties

Hedendaags zijn er ook oneindig veel opties. Je hebt verschillende maten, verschillende kleuren vuur, verschillende kleuren stenen en meer.