Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

5 voordelen van een berg buddy

Met een Berg Buddy kan je kind jarenlang plezier hebben van het rondrijden door de straten. Deze speciale skelters hebben een vrijloopautomaat, comfortabele luchtbanden en het is zonder al te veel moeite mogelijk om te sturen op elk terrein. Er zijn ontzettend veel modellen Berg buddy skelters te koop voor elke leeftijdsklasse. Zo heb je de stoere B Orange Berg buddy skelter en is er ook de hippe meidenskelter Buddy Lua. Ook is het mogelijk om een Berg buddy skelter te kopen met een aanhanger. Een aantal voordelen als je besluit een Berg buddy skelter aan te schaffen.

Je kunt de Berg buddy naar eigen smaak personaliseren

Elk model Berg buddy skelter is naar het karakter van je kind te personaliseren. Dat kan mogelijk gemaakt worden door bijvoorbeeld een aanhanger, naamsticker of veiligheidsvlag te kopen. Ook kun je verder gaan met personaliseren door een raceoverall met de kleur van je Berg buddy skelter aan te schaffen. Dit maakt het allemaal nog realistischer als je kind over de weg racet. Een ander interessant voordeel van een Berg buddy skelter is dat er een stevige duurzame stalen frame wordt bijgeleverd. Daarnaast zijn de rubberen banden geschikt voor elk terrein en je kunt met de skelter zelfs op ondergrond zoals zand en gras rijden. Heeft je kind al enige ervaring met steppen of fietsen dan zal hij of zij ook heel makkelijk met een Berg buddy leren rijden.

De Berg buddy is verstelbaar

Je kind kan meerdere jaren met een Berg buddy de wegen onveilig maken. Dat komt doordat alle skelters van Berg buddy een verstelbare stoel en stuur hebben. Je kunt de stuur in de hoogte verstellen en de stoel van de skelter kan horizontaal naar voren en achter worden geschoven. Een driejarige heeft een gemiddelde beenlengte van tussen de 38 en 45 centimeter. Zodoende kun je met een 35 centimeter zithoogte jarenlang plezier hebben van de Berg buddy skelter. Je zult door de jaren heen af en toe het stuur en de stoel moeten verzetten. Hoeveel keer je dat moet doen is afhankelijk hoe snel of langzaam je kind groeit. Desalniettemin is een Berg buddy skelter een investering voor de lange termijn en je kunt er jarenlang van genieten. Het bespaart je redelijk wat geld en je kind zal veel plezier hebben om de straten met hun skelter onveilig te maken.

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/