Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

Alles wat jij moet weten voor je een website bouwt met Laravel CMS

Laravel CMS is wellicht een term die je al eens gehoord hebt in de zoektocht naar de perfecte ontwikkelaar voor jouw website. Dit soort open source programma’s zijn ontzettend populair, maar voor een leek misschien wat lastig te begrijpen. Daarom lees je hier alles wat je moet weten over Laravel CMS. 

Wat is Lavarel CMS?

Laravel is een open source systeem waarmee websites gebouwd kunnen worden. Het programma werkt met een MVC-structuur wat staat voor model, view en controller. Deze systemen zijn gescheiden zodat de bouwer van de website gemakkelijk kan werken. Laravel is gemaakt om het programmeren gemakkelijker te maken. Het beginnen bij het begin is soms lastig en dit gaat soms ten koste van de functionaliteit van een website. Wanneer gewerkt wordt met Laravel is dit meer het geval.

Je website laten bouwen

Veel professionals kiezen voor het werken met Laravel. Je website wordt dan helemaal naar jouw zin gemaakt door een ontwikkelaar. Nadat je website helemaal af is kun jij de inhoud gaan beheren. Dat gaat door middel van het CMS systeem. CMS staat voor Content Management System. Daarmee kun jij in een simpele interface onder andere tekst, afbeeldingen of video’s aan je website toevoegen of ze later nog wijzigen. Jij houdt dus altijd zelf het beheer van je website in eigen handen. Dit beheer kan heel gemakkelijk zonder enige kennis te hebben van programmeren of het ontwikkelen van websites.