Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

Bel De Dakmakers voor uw dakreparatie in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een partij die u kunt helpen met een spoed of gewone dakreparatie in Zoetermeer? Daarvoor is dakdekkersbedrijf De Dakmakers uw partij! Onze gecertificeerde vakmensen komen bij u langs op de afgesproken dag en tijd, waarbij ze de topmaterialen en hoogwaardige gereedschappen waar wij altijd mee werken natuurlijk meenemen. In het geval dat er spoedgeval is zullen wij zo snel mogelijk naar u toekomen, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat voor noodgevallen. Ook in vakanties en tijdens feestdagen. Want wanneer de nood hoog is, is het toch fijn dat iemand u uit de brand komt helpen.

Onze expertise ligt bij alle platte en licht hellende daken. Het kwetsbaarste deel van iedere woning of gebouw is het dak. Dag in dag uit wordt ieder dak blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Dit zijn onder andere herfststormen, langdurige regen, felle regenbuien, sneeuw, hagel, vrieskou, felle zon en droogte. Gelukkig is een goed dak hier gewoon tegen bestand. Maar hoe weet u of uw dak goed is? Dat kunnen wij voor u uitzoeken. Een onderdeel dat standaard deel uit maakt van onze dienstverlening zijn onze grondige inspectierondes.

Tijdens een inspectieronde lopen we iedere centimeter van het dak na. We gaan zeer secuur te werk. Want we willen natuurlijk niet dat we iets over het hoofd hebben gezien en u daardoor alsnog in de problemen kunt komen. Het dak, de kwaliteit van de dakbedekking, plekken waarbij de dakbedekking op zijn zwakst is zoals bij schoorstenen en afvoeren, de afvoer zelf en alle randen worden grondig gecheckt en waar nodig schoongemaakt. Bladeren worden verwijderd, volle afvoeren en dakgoten worden leeggehaald. Wanneer we kleine beschadigingen tegenkomen zullen wij deze direct repareren.

Sedumdak onderhoud

Ook voor sedumdak onderhoud kunt u bij ons aankloppen. Een sedumdak is een groendak. Dit betekent dat er beplanting op het dak is aangebracht. Een groendak of sedumdak is zeer goed voor het milieu. Het zorgt voor:

  • Een betere en geleidelijke afwatering. Regenwater wordt opgevangen, gebufferd en daarna langzaam afgevoerd
  • Een positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit. De planten op het dak halen fijnstof uit de lucht en zetten CO2 om in zuurstof
  • Een grotere biodiversiteit. Insecten, vlinders en vogels worden aangetrokken door de planten
  • Meer rust rond de woning. De begroeiingslaag op het dak die zeer dicht wordt is namelijk geluidswerend
  • Isolerende werking. Hierdoor gaat er in de winter minder warmte verloren en blijft de woning in de zomer veel langer koel
https://www.dakmakers.nl/