Boerderijtuinen
Image default
Vakantie

Beleef een onvergetelijke tijd op ponykamp bij de Burght

Een ponykamp is de perfecte gelegenheid voor jonge paardenliefhebbers om een onvergetelijke tijd te beleven. Bij de Burght organiseren we kampen die garant staan voor avontuur, plezier en het opdoen van waardevolle ervaringen. Gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, bieden onze ponykampen een unieke gelegenheid om te leren, te groeien en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Een unieke ervaring: ponykampen bij de Burght

Bij de Burght geloven we in de kracht van persoonlijke groei en plezier in de omgang met paarden. Onze ponykampen zijn ontworpen om jonge deelnemers een unieke ervaring te bieden, waarbij ze niet alleen leren rijden, maar ook de kans krijgen om deel te nemen aan leuke en educatieve activiteiten.

Ontdek de wereld van paarden: leerzaam en avontuurlijk

Onze ponykampen bieden een uitgebalanceerd programma waarin deelnemers leren over de verzorging en omgang met paarden. Van het poetsen en zadelen tot het rijden en verzorgen van de pony’s, kinderen krijgen de kans om een diepgaand begrip van deze majestueuze dieren te ontwikkelen.

Daarnaast zijn er tal van spannende activiteiten zoals buitenritten, ponygames en teambuildingoefeningen. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs staan klaar om de deelnemers te begeleiden en te inspireren, waardoor ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Een betoverende omgeving: natuur en vriendschap

De Burght is gelegen in een betoverende omgeving, omringd door prachtige natuur. De ponykampen bieden de mogelijkheid om de schoonheid van het buitenleven te ervaren en een diepe verbinding met de natuur op te bouwen. Bovendien kunnen de deelnemers nieuwe vriendschappen sluiten en waardevolle sociale vaardigheden ontwikkelen, terwijl ze samen met andere paardenliefhebbers deelnemen aan leuke en uitdagende activiteiten.