Boerderijtuinen
Image default
Vakantie

Een diverse en mooie motorvakantie

Zit je er aan te denken om met de motor naar Italië te gaan? Erg begrijpelijk, Italië is namelijk een prachtig land! Als je dol bent op mooie natuur, is dit echt wat voor jou. Italië is namelijk erg divers. Je rijdt door de bergen, langs de mooiste wateren en langs enorm oude plekken en gebouwen. Natuurlijk kan je de route zo plannen, dat je langs alles komt wat jij graag wilt zien. Het voordeel van Italië is dat de wegen erg goed zijn. Als motorrijder is dat natuurlijk erg prettig. Je zult amper tot niet te maken krijgen met gaten in de weg.

Mooie overnachtingsplekken en een verzorgde reis

Mede doordat alles zo goed onderhouden is, is Italië een populaire bestemming om te komen met de motor. Je zult dus zeker niet de enige op de weg zijn. Wellicht levert dit je leuke vriendschappen op als je ergens pauze staat te houden. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, helemaal als ze jouw hobby delen! Aan het einde van de dag wil je natuurlijk graag op een mooie plek slapen, dat kan geregeld worden. In de ochtend staat er een ontbijtje voor je klaar waardoor je er weer helemaal tegen aan kan. Je kunt direct de motor weer opstappen en een nieuw gebied gaan ontdekken.

De mooiste plekken en de leukste dagen

Wij helpen je graag met het uitstippelen van de routes. Wij kennen het Italiaanse gebied door en door en zullen je naar de mooiste plekken leiden. Het voordeel van het reizen met de motor is dat je overal langs kan. Van files hoef je dus geen last te hebben! Dit zal je flink wat tijd besparen, helemaal op plekken die veel bezocht worden. Ook weten wij de leukste kroegen te vinden. Zodat je de dag kan afsluiten met een heerlijk biertje. Pak snel je kans om op vakantie te gaan op de motor naar Italië. Wij zien je graag snel in ons prachtige land!