Boerderijtuinen
Image default
Beauty en verzorging

De belangrijkste oorzaken van donkere vlekken

1. Schade door de zon: Je hebt vast wel eens de uitdrukking “te veel van het goede” gehoord. Dit kan ook worden toegepast op de manier waarop zonnebrandcrème je huid beschermt. Hoewel zonnebrandcrème zoals COSRX van vitaal belang is om uw huid op die lange zomerdagen te beschermen, moet het ’s avonds worden verwijderd zodat uw huid kan ademen en regenereren. Zo niet, dan kan het leiden tot zonnevlekken – donkere vlekken die zich vormen op de delen van uw huid die het meest aan zonlicht zijn blootgesteld. Ooit die donkere vlekken op iemands handen gezien? Nu weet je waarom!

Als je het gevoel hebt dat je dunner wordt en minder energie hebt terwijl je eet wat je altijd hebt gegeten, kunnen er veel dingen achter zitten. Sommige natuurlijke of voorkomende gezondheidsproblemen kunnen bijvoorbeeld vetverlies veroorzaken met als gevolg dat u slanker wordt zonder dat u iets aan uw dieet verandert. Of misschien voel je ooit een ondraaglijke pijn in je rug en ben je bang om naar de dokter te gaan omdat je denkt dat het voorbij zal gaan.

Een goede korean skincare bescherming van de huid is van cruciaal belang om pigmentvlekken te voorkomen en te verminderen. Wanneer u zich regelmatig insmeert, werkt zonnebrandcrème als een beschermende barrière voor de huid, die haar beschermt tegen toekomstige zonneschade en dus tegen nieuwe pigmentvlekken. Om uw huid verder te beschermen tegen beschadiging door de zon, draagt u een breedgerande hoed, een zonnebril en vermijdt u directe blootstelling aan de zon tijdens piekuren (10.00 tot 16.00 uur).

Doe een paar eenvoudige tests om te zien of het in uw geval om vocht is: – oefen druk uit op de plek in kwestie en hou het vast gedurende 20-30 seconden. Als de plek vervaagt of als er een wit randje omheen verschijnt, is de verkleuring waarschijnlijk vochtgerelateerd. – duw erop met vingertoppen om te zien of hij past. Sproetachtige verkleuringen zullen niet in het gebied bewegen. Gezwollen vlekken zoals oedeem (zie hieronder) zullen wel meegeven en vervagen. Zie door gezwollen huid te drukken? Dit kan een teken van oedeem zijn en misschien medische aandacht nodig hebben.

https://www.kocosmo.nl/