Boerderijtuinen
Image default
Beauty en verzorging

Effectieve laserbehandeling voor huidverjonging bij onze kliniek in Den Haag

Welkom bij onze cosmetische kliniek in Den Haag! Wij bieden een breed scala aan behandelingen aan, waaronder injectables, huidverbetering en meer. Bent u op zoek naar een effectieve manier om rimpels te verminderen? Onze specialist, Ludy Holst, is gespecialiseerd in Botox-behandelingen en staat bekend om haar expertise en ervaring. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor fillers in Den Haag, waarbij we werken met veilige en betrouwbare producten om het gewenste volume en resultaat te bereiken. Met fillers kan meer volume worden gecreëerd en rimpels kunnen worden verminderd. We werken met veilige fillers zoals Profhilo, Belotero, Restylane, Sculptra en Juvederm, en al onze artsen hebben ruime ervaring om het beste resultaat te garanderen.

Maar dat is niet alles! We bieden ook laserbehandelingen aan voor huidverjonging en -verbetering. Met behulp van geavanceerde laserapparatuur kunnen we uw huid verfijnen, pigmentvlekken vervagen en het huidvernieuwingsproces versnellen. Of u nu last heeft van littekens, hyperpigmentatie of een slapper wordende huid, onze huidspecialisten helpen u graag om de juiste behandeling voor uw huidproblemen te vinden.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak voor een van onze behandelingen in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u te helpen en uw huid weer stralend te maken.

Laser behandelingen 

Ook kunt u bij Van Lennep Kliniek terecht voor laser behandelingen voor verschillende doeleinden. De laser behandeling is onder andere een effectieve behandeling voor huidverjonging. Met behulp van deze laser wordt een laserstraal in de huid gebracht, waardoor de huid veerkrachtiger en voller wordt. Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen met een huid ouder dan 30 jaar.

De laser behandeling zorgt voor een algehele huidverbetering. Het verfijnt en verjongt de huid, en vervaagt pigmentvlekken doordat de opperhuid vernieuwd wordt. De laser behandeling zorgt voor een fijnere huidstructuur en een egale kleur, door het versnellen van het huidvernieuwingsproces.

De behandeling kan worden toegepast bij verschillende huidproblemen, zoals (acne) littekens, hyperpigmentatie, huidveroudering, oneffen of grove huidstructuur, en een slapper wordende huid met grove poriën. Wilt u weten of de laser behandeling de juiste resultaten biedt voor uw huid? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met onze huidspecialisten.

https://www.vanlennepkliniek.nl/