Boerderijtuinen
Image default
Beauty en verzorging

Professioneel advies over jouw haar

Volgende week bereik je een grote mijlpaal in je leven. Het betekent het einde van een drukke periode en een levensfase, zodat je er eindelijk een punt achter kan zetten. Het wordt daarom hoog tijd dat je een nieuwe fase met een frisse coupe begint. Nu is echter de vraag wat je precies met je haar wil. Moet het een kleurtje krijgen, waardoor het opvalt dat je het tijd vindt worden voor een nieuw begin? Zou er een flink stuk af moeten of wens je graag hairextentions, zodat je gezicht een andere indruk achterlaat? Hoewel je er nog niet helemaal uit bent wat je wil, zou je het er graag met een professional over willen hebben, zodat je geen impulsieve knipbehandeling ondergaat.

Voor ieder die een nieuwe coupe wil, ben je bij One Kappers aan het juiste adres. Wij denken mee met onze klanten en adviseren hen over het effect van een kapsel op jouw gezicht. Allereerst luisteren wij wat er gewenst wordt en hoe wij hierin mee kunnen denken. Vervolgens zullen wij een professioneel en doordacht advies geven en verschillende mogelijkheden aanbieden. Pas wanneer helemaal duidelijk is wat er gedaan moet worden, zullen wij beginnen met het wassen en masseren van het haar. Op die manier kunnen wij professioneel aan de slag en kunnen wij een verbluffend resultaat realiseren. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat alleen wij jouw haar zo geweldig kunnen laten ogen, want wij zorgen ervoor dat jij ook precies weet hoe je het kapsel kan nabootsen.

Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare, goede kapper delft? Wil jij jouw kapsel helemaal omgooien en bij zijn met de laatste hairtrends delft? Kom dan eens langs bij One Kappers in Delft of maak een afspraak om zeker te zijn van een plekje.

https://www.onekappers.nl/