Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Dit bedrijf is er voor gevels onderhoud in Volkel

De gevel van je huis is als het ware je visitekaartje. Het is het eerste wat mensen zien. Helaas onderhouden veel mensen hun gevel te weinig. Tijd om daar verandering in te brengen. Woon je in de regio Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen? Dan staat Van den Bogaart Gevelrenovatie voor je klaar met gevels onderhoud in Volkel of komt het bedrijf voegwerk herstellen in de regio Eindhoven.

Over het bedrijf

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in gevels onderhoud in Volkel en voegwerk herstellen in Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen, is opgericht door Riny van den Bogaart. Van den Bogaart werkte op zijn vijftiende al als leerling bij een voegbedrijf. Jaren later startte hij met Van den Bogaart Gevelrenovatie. Ook zijn zoon Bas heeft een passie voor het vak en begon op zijn vijftiende bij het bedrijf te werken. Nu, ruim 25 jaar later, is zoon Bas mede-eigenaar van het bedrijf.

De diensten

Naast gevels onderhoud in Volkel, is het bedrijf vooral gespecialiseerd in voegwerk herstellen in Eindhoven. Door weersomstandigheden kan je gevel beschadigen, en is een renovatie noodzakelijk. Ook reinigt het bedrijf gevels, om te voorkomen dat het pand beschadigt en slijt. Is je gevel ondergespoten met graffiti? Ook dat kan door het bedrijf worden verwijderd, evenals witte uitslag op je pand, die door oplosbare zouten ontstaat. Heb je last van kleurverschil in je voegwerk? Ook dan biedt het bedrijf een uitkomst.

Informeer naar de mogelijkheden

Naast een groot aanbod aan verschillende diensten, biedt het bedrijf ook nog eens een geweldige service aan. Het bedrijf is erg klantgericht en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Voor advies mag je het bedrijf altijd een mailtje sturen of bellen. Ook kun je het contactformulier op de website invullen. Je vragen worden met plezier beantwoord. Bovendien kun je altijd een gratis offerte aanvragen, zodat je een inschatting van de prijs hebt. Deze ontvang je binnen 24 uur.