Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Een boomstamtafel op maat voor je woning in regio Arnhem schaf je aan voor het leven

Als je op zoek bent naar een grote en unieke eettafel voor je woning in bijvoorbeeld Arnhem, dan is een boomstamtafel op maat zeker een optie om te overwegen. Deze hoogwaardige tafels worden vaak gemaakt van teakhout of eikenhout en zijn van dusdanige kwaliteit dat je deze maar één keer in je leven aan hoeft te schaffen. Door een tafel op maat voor je woning in bijvoorbeeld Arnhem bij Interieur Wood in Geldermalsen te kopen, stel je deze exact samen zoals jij dat wilt. Je bepaalt zelf welke stijl je wilt toepassen, wat je als onderstel wilt gebruiken, hoe je jouw boomstamtafel op maat wilt laten afwerken en hoe groot deze moet zijn om in je woning in bijvoorbeeld Arnhem te passen. Je creëert dus zelf een unieke tafel, naar jouw specifieke interieur en smaak.

Wat is een boomstamtafel?

Als je een foto van een boomstamtafel ziet, dan herken je deze direct. Het is een tafel die gemaakt lijkt te zijn van een dikke plank van een doorgezaagde boom. Soms heeft het een tafelblad dat inderdaad massief is en andere keren worden er meerdere delen samen gelijmd om een soortgelijk effect te creëren. Het kenmerk waar boomstamtafels echt bekend om staan zijn de lange zijden. Er worden planken geplaatst waarvan alleen de schors is verwijderd en daardoor zijn deze niet recht, maar behouden ze de natuurlijke vormen van de buitenkant van de boom. Als je een boomstamtafel op maat laat maken voor je woning in Arnhem, dan kiest je eerst het tafelblad. Daar voeg je één voor één de verschillende onderdelen aan toe tot je de tafel van je dromen hebt samengesteld.

Ga voor teakhout voor een natuurlijke afwerking

Teakhout en eikenhout zijn de meest gangbare houtsoorten die gebruikt worden voor boomstamtafels. Teak is een schitterende keuze, want ook nadat er een boomstamtafel van gemaakt is, blijft deze houtsoort werken. Zo ga je bijvoorbeeld naar verloop van tijd kleine scheurtjes in het tafelblad van jouw boomstamtafel op maat in Arnhem zien. Jouw teakhouten boomstamtafel krijgt karakter en wordt alleen maar mooier naarmate deze ouder wordt. Dit is een tafel waarvan je plezier beleeft voor een zeer lange tijd. Wacht dus niet langer en stel direct jouw tafel samen bij Interieur Wood te Geldermalsen!

https://interieurwood.nl/