Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Geniet van veel voordelen wanneer u een serre laat bouwen door een ervaren bouwbedrijf

Heeft u een prettig huis om in te wonen, maar mist u net dat beetje extra ruimte en licht? Dan biedt een serre u wellicht de oplossing. Een serre is een aanbouw dat grotendeels uit glas bestaat op de begane grond aan uw woning. Met een serre vergroot u de lichttoetreding naar uw woning aanzienlijk. Maar daarnaast heeft het nog veel meer voordelen. Zo vergoot u de leefruimte, heeft u er vaak geen vergunning voor nodig, verhoogt het de woningwaarde, zijn de kosten lager dan bij een aanbouw en geniet u van de tuin als het buiten nog koud is.

Laat het licht naar binnen komen en warm de temperatuur binnen op

Een serre aan huis noemt men ook vaak een wintertuin of een tuinkamer en in België staat het ook wel bekend als een veranda. Er komt veel zonlicht door het glas naar binnen waardoor de temperatuur snel stijgt. Zou u graag een open uitbouw aan uw woning willen waar u geniet van een mooi buitenzicht, ongeacht het seizoen? Schakel dan bouwbedrijf Verandalux in om een serre op maat te bouwen bij u thuis. Heeft u al ideeën of een schets van uw ideale woonserre? Zij kijken graag met u mee om uw ideeën te perfectioneren naar uw wensen. In alle gevallen is een woonserre een uitbouw aan uw huis in Amersfoort of elders in Nederland met een glazen dak en/of wanden. Als constructie gebruiken zij aluminium, aangezien dit materiaal makkelijk te onderhouden en duurzaam is.

Geniet binnenkort in uw eigen serre aan huis van zonlicht en warmte

Geniet u binnenkort in een open uitbouw aan uw woning van een mooi buitenzicht, ongeacht het seizoen? Laat een deskundige van het bouwbedrijf Verandalux meekijken met uw ideeën voor een serre. Van deze eenmalige investering zal u nog lang genieten, zonder extra kosten. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en laat uw ideale serre door dit bouwbedrijf realiseren!

https://verandalux.nl/