Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Droom heerlijk weg op een écht Pullman boxspring

Is uw oude matras toe aan vervanging? En is het de hoogste tijd om te investeren in een matras van hoogwaardige kwaliteit? Kies een nieuw bed uit bij Horsten Slaapcomfort in Waspik! Deze beddenspecialist heeft ruime ervaring in het vak en beschikt over een uitgebreid assortiment met diverse prachtige modellen. Een nieuw matras is immers een investering en u wilt dan ook een nieuw model aanschaffen dat jarenlang mee gaat en iedere cent waard is. Dit is meer dan logisch. Bent u reeds bekend met een Pullman boxpring? Deze matrassen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassementen. Ontdek het ruime assortiment aan Pullman matrassen bij Horsten Slaapcomfort!

Ervaar een diepe, onbezorgde slaap

Ligt u binnenkort in een diepe slaap op een Pullman boxpring? Met een boxspring van dit gerenommeerde merk wordt u altijd uitgerust wakker. Wie droomt er nu niet van een zalige, diepe nachtrust? De boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zoals: Express, Toronto Silverline en Express Luxe. De bedden variëren in prijs; hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit. Toch doet bijvoorbeeld een Express niet onder aan een Express Luxe. Met beide varianten bent u verzekerd van ultiem slaapcomfort en een ongeëvenaarde nachtrust. Ieder bed en iedere persoon is anders en het uitkiezen van een nieuw matras is dan ook een persoonlijk, duurzaam proces. De specialisten van Horsten Slaapcomfort helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kom langs in de showroom in Waspik!

Wilt u direct een Pullman boxspring aanschaffen, maar heeft u moeite met het kiezen van het juiste bed? Kom langs in de showroom van Hosten Slaapcomfort en ontdek welk matras uw ideale match is. Bestelt u een boxspring bij deze beddenspecialist, dan wordt deze gratis bij u afgeleverd en bovendien gemonteerd. Wilt u liever eerst telefonisch advies ontvangen? Ook dit is mogelijk. Neem contact op met de medewerkers en ontvang professioneel en persoonlijk advies. Wanneer droomt u weg op uw nieuw matras?

https://www.horstenmeubelen.nl/

Gerelateerde artikelen

Een houten klok kopen van de zorgboerderij

Hoe kan ik zomers die lastige zenuwslopende dazen vangen? De dazenval biedt uitkomst!

Ga voor duurzame gevelbekleding