Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Kies voor meubels op maat in regio Utrecht voor een unieke inrichting

Op het moment dat u uw bedrijfsruimte in wilt richten in die specifieke stijl die uw onderneming uitademt, maar welke niet te vinden is bij de standaard meubelleveranciers, kunt u te allen tijde terecht bij Amelia’s Hoeve in Ameide. Dit bedrijf is al ruim 40 jaar een belangrijke speler op de markt van meubels op maat in regio Utrecht. Ze hebben in die tijd geruime ervaring opgedaan met diverse grote projecten op het gebied van winkelinrichtingen en horeca. U bent bij dit bedrijf absoluut in goede handen.

De diverse mogelijkheden van een ervaren specialist

Binnen zo’n zakelijk project zijn meerdere mogelijkheden. U kunt altijd inspiratie opdoen op de website van dit bedrijf. Hier vindt u een grote collectie lampen, glazen lampenkappen, buitenverlichting, meubelen en ook meubelen op maat. Binnen regio Utrecht is dit het bedrijf om te bezoeken voor mooie op maat gemaakte meubels. De uitgebreide collectie die zichtbaar is op de site is echter een schijntje van wat allemaal mogelijk is. Wellicht heeft u al een uitgewerkt idee liggen van wat u wilt. U kunt dan via mail of persoonlijk contact met de medewerkers uw plannen en ideeën doorlopen. De tekenaar zal samen met u tot een mooie offerte komen voor uw meubels op maat in Utrecht.

Verzeker uzelf van een compleet ontwerp

Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog geen idee heeft hoe u uw bedrijfsproject aan wilt vliegen, wat uw stijl nu eigenlijk precies is en welke inrichting u daarbij nodig heeft. Ook in dat geval kunt u contact opnemen met Amelia’s Hoeve. Zij hebben een eigen werkplaats en tijdens een persoonlijke afspraak met één van de tekenaars kunt u samen brainstormen en uiteindelijk tot een projectplan en ontwerp komen waar u tevreden mee bent. Uiteraard is deze afspraak geheel vrijblijvend zodat u na dit overleg nog eens rustig binnen het bedrijf kunt overleggen voordat u de opdracht voor de meubels op maat in Utrecht definitief maakt.

https://www.amelias.nl/