Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Een carpinus betelus eenvoudig bestellen doet u hier

Bent u op zoek naar een mooie Carpinus betulus, ook wel de haagbeuk genoemd? Dan wilt u deze natuurlijk wel aanschaffen bij een specialist op het gebied van bomen. De specialist Roelands Boomkwekerijen B.V.is daarom precies wie u zoekt! Bij deze boomkwekerij worden de bomen en planten door een uiterst professioneel team gekweekt en met de grootste zorg. Doordat deze specialist jarenlange ervaring heeft, hebben zij een ruime kennis over bos- en haagplantsoenen opgebouwd. U bent bij deze specialist dan ook altijd verzekerd van een prachtige boom of plant.

De kenmerken van deze haagbeuk

Wanneer u een Caprinus betulus wilt bestellen, bent u natuurlijk al op de hoogte van alle kenmerken. Bent u zich nog aan het orienteren over de juiste planten of bomen? Dan zetten wij graag de kenmerken van de haagbeuk voor u op een rij:

  • De Caprinus betulus heeft een gladde stam
  • De haagbeuk bloeit in april en mei
  • De boom heeft weinig last van aantasting of ziektes en is makkelijk te onderhouden
  • Het is een groenblijvende boom met prachtige bloemen in de bloei
  • De Caprinus betulus is een middelgrote boom

De plant wordt door veel mensen ingezet als een haag, omdat hij zowel zomers als winters de nodige privacy biedt. Let wel op! Deze boom is niet geschikt voor smalle paadjes en kleine tuinen. Hij wordt namelijk na een bepaalde tijd erg breed.

Bestel eenvoudig en snel uw bomen en planten

Bent u nu al overtuigd dat dit de geschikte boom is voor u? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Het fijne aan deze specialist is dat ze het hele jaar door de haagbeuk leveren. U bent dus niet gebonden aan een seizoen wanneer u deze plant wilt bestellen. Voor meer informatie over deze of andere planten en bomen neemt u contact op met de medewerkers van de kwekerij. Zij adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen.

https://www.roelandskwekerij.com/