Boerderijtuinen
Image default
Onderwijs

Een cursus waarin je leert stil te staan bij wie je bent en wat je echt wilt bereiken in het leven

De eerste verdieping in Delft is een begrip op het gebied van systemisch werk. Het opleidingsinstituut startte ruim vijftien jaar geleden. Het doel was destijds, en is nu nog steeds, het geven van verdiepende trainingen die mensen echt vooruit helpen. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hierbij altijd op nummer 1.

Leeftijdsgrenzen zijn er niet. Iedereen is welkom: van jong tot oud. Jongeren tussen de 17 en 24 jaar zullen beamen dat dit geen gemakkelijke levensfase is. Veel dingen veranderen, er moeten allerlei ingrijpende keuzes gemaakt worden en vanzelfsprekendheden zijn ineens onzekerheden. Speciaal voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen tot 24 heeft De eerste verdieping de opleiding NLPJong opgezet.

Thema’s die aan bod komen zijn: zelfstandigheid versus afhankelijkheid, keuzestress, identiteit, ‘erbij willen horen’ en ‘meelopen met anderen’, school- en / of werkstress, perfectionisme, het reguleren van emoties et cetera. Waar het in deze periode van het leven om gaat, is erachter komen wat jij zelf nu echt wilt. Wat zijn jouw dromen? Volgens welke principes wil je leven? Waar word je blij van?

Deze vragen blijven gedurende je hele leven belangrijk. In verschillende perioden zijn ook andere antwoorden mogelijk. De opleiding Practitioner NLP is bedoeld voor volwassenen die zich iets meer bewust willen worden van onbewuste processen. Met onbewuste kennis wordt kennis bedoeld die niet zomaar concreet te maken is. Het gaat dan vaak om cultuurspecifieke waarden, maar ook om individuele ervaringen en houdingen.

Soms doe je dingen en weet je eigenlijke niet waarom. Soms zou je iets willen doen en kom je maar niet in beweging. Daar zitten vaak onbewuste redenen achter. Om bij die ‘verborgen’ kennis te komen, is niet eenvoudig. Maar onder begeleiding van de coaches van De eerste verdieping gaat het zeker lukken. Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden. Alle aankomende cursusdata staan op de site vermeld. Liever eerst een kennismakingsgesprek? Bel met 015-2125125 voor een afspraak.

 

https://www.1e-verdieping.nl