Boerderijtuinen
Image default
Onderwijs

Een training voor een goede schriftelijke communicatie in het Pools.

Een zakelijke taalcursus Engels. Een opleiding presenteren in het Chinees. Een taaltraining Nederlands. Voor deze en nog heel veel meer taaltrainingen kunt u terecht bij The Square Mile.

The Square Mile werkt met een team gespecialiseerde, hoogopgeleide trainingsmanagers. Zij geven passend advies bij de keuze voor een bepaalde taalopleiding. De persoonlijk manager koppelt uw werknemers aan een taaltrainer die ervaring heeft in uw specifieke branche. Hij / zij blijft – gedurende het gehele traject – aanspreekpunt. Zowel inhoudelijk als qua voortgang en niveau van de cursus.  

De afgelopen anderhalf jaar heeft er een verschuiving plaatsgevonden van in company naar online trainingen. De directe aanleiding was de covid-19 pandemie. The Square Mile heeft onderzocht of deze verandering invloed had op het niveau van de opleidingen en op de klanttevredenheid van de deelnemers. De resultaten zijn positief. De cursussen van nu blijken nog steeds van hetzelfde niveau als die van voor maart 2020. De overgrote meerderheid van de mensen die aan het onderzoek deelnam, is bijzonder tevreden over de Zoom trainingen van The Square Mile. Trainers hebben zich snel aangepast aan ‘het nieuwe normaal’. Er is ook online meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. De onderlinge betrokkenheid is zeker niet afgenomen. De effectiviteit van de opleidingen blijkt net zo groot.

Naast complete opleidingen geven de taaltrainers van The Square Mile ook workshops. Deze duren wat korter en zijn minder intensief. Een workshop wordt bijvoorbeeld aangeraden om de puntjes op de i te zetten als het om het opstellen van zakelijke e-mails in het Duits gaat. Een workshop professioneel presenteren in het Engels is een uitkomst voor mensen die al een goede basis hebben in deze taal en die in een veilige omgeving willen oefenen met speechen. Correct Nederlands formuleren kan worden geleerd aan een groep werknemers die Nederlands inmiddels onder de knie heeft, maar waarbij nog een paar zaken extra geoefend moeten worden. Een workshop neemt meestal twee tot vier dagdelen in beslag, afhankelijk van de groep en het onderwerp.

https://www.thesquaremile.nl/