Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Reken op dit deskundig en ecologisch adviesbureau

Dit deskundig en ecologisch adviesbureau is in staat om u te voorzien van de beste raad omtrent agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Deze experten hebben als onderzoeksbureau ruime ervaring in het geven van deskundig advies voor verschillende soorten natuur. Zo ziet u snel wat de resultaten en de conclusies van het onderzoek zijn.

Dit deskundig ecologisch adviesbureau weet van aanpakken

U kunt voor verschillende diensten en onderzoeken terecht bij dit professioneel en ecologisch adviesbureau, dat gevestigd is in Hoog-Keppel, in de buurt van Hengelo. Vanuit dit adviesbureau worden financiële middelen gegenereerd, waarmee ze projecten ten gunsten van agrarisch natuur- en landschapsbeheer uit kan voeren. Daarnaast organiseert deze professional jaarlijks voor alle ‘groene’ vrijwilligers een symposium. Wist u trouwens dat deze expert ook een educatieplan heeft? Daarbij helpen ze leerlingen van de basisschool en voor het voortgezet onderwijs. Ze richten zich op natuur, milieu en landschap, maar ook op duurzaamheid en de daarbij behorende thema’s.

Advies waarop u kunt vertrouwen

Door jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat dit ecologisch adviesbureau weet waarover het spreekt wanneer het op agrarisch natuur- en landschapsbeheer aankomt. Bent u dus op zoek naar deskundig advies op het gebied van agrarisch natuur- en landschapsbeheer voor het gebied in Gelderland waar u verantwoordelijk voor bent? Ga dan in gesprek met de experten van dit bureau. Wij ontwikkelen ook diverse projecten om het behoud van agrarisch natuur- en landschapsbeheer te verzekeren. Zo is er het Min40celsius- project. Dit is een informatiecentrum met een doorlopende expositie over geologie, landschap en evolutie van de Achterhoek.

Maak een afspraak

Wilt u dit ecologisch adviesbureau inschakelen voor raad in verband met agrarisch natuur- en landschapsbeheer? Maak dan zeker een afspraak. U kunt dit doen via de contactgegevens die u kunt terugvinden op de website van dit professioneel en ecologisch adviesbureau. U kunt ook altijd meer informatie inwinnen over wat ze doen en wie ze zijn op deze website!