Boerderijtuinen
Image default
Aanbiedingen

Een hekwerk online bestellen, dat is zo gepiept!

Ik was zeer verrast dat je tegenwoordig je op maat hekwerk online kunt bestellen. Het begon allemaal met een wens voor een omheining rond mijn tuin, maar ik had geen geluk met het vinden van een hekwerk in winkels in de buurt, dus het werd toch online shoppen. Een vriend van me raadde een dubbelstaafmat hekwerk van Resifence aan vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien kun je met een configurator gemakkelijk alle producten samenstellen. 

Een juist hekwerk 

Misschien vraag je jezelf af welk type omheining het beste bij je behoeften past. Er zijn vele factoren die je in beschouwing kunt nemen, zoals privacy en veiligheid. Of vind je het decoratief aspect het belangrijkst, dat kan natuurlijk ook. 

Vaak zul je merken dat je een mix van alle bovenstaande opties nodig hebt. Met dit in gedachten kunnen we evalueren welk hek of omheining het beste voor jou kan zijn.

Als privacy topprioriteit is, zal een lange en hoge omheining zonder gaten de truc doen. Vaak zul je merken dat houten hekken al deze basissen voor je zullen bedekken. Je kijkt in eerste instantie naar een typische omheining van het schuttingpaneel op basis van de goedkoopste prijs en eenvoudige installatie- en hoogte-opties. Omheiningen met omheiningen zijn er in standaard hoogtes van 1m tot 2m, en omdat ze een standaardbreedte hebben, zijn ze gemakkelijk te installeren en na verloop van tijd te onderhouden.

Veiligheid 

Een stevig stalen hek kan een effectieve manier zijn om je huis te beveiligen, maar is daarnaast ook goed om klimplanten tegen te laten groeien. Het gewicht van de klimplanten kan een stevig stalen hekwerk prima aan. Is veiligheid je belangrijkste doel, dan is het aan te raden om te kiezen voor een hoog stalen hekwerk, zoals 2m. Het is voor indringers lastig om over zo’n hoog hekwerk te klimmen. 

Hekwerken voor (huis)dieren 

Wil je voorkomen dat je huisdier wegloopt, dan is een goed gaashekwerk als extra omheining in je tuin een ideaal. Afhankelijk van het soort dier kun je een hekwerk kiezen. Voilieregaas voor het binnenhouden van konijnen of schapengaas als omheining tegen het weglopen van je eigenwijze hond. Daarnaast zijn de gaashekwerken natuurlijk ook perfect voor je kleinvee en kinderboerderij dieren. Het gaas kun je weer combineren met hout, wat een mooi landelijk effect geeft. Het is niet alleen praktisch, het hekwerk ziet er bovenal ook leuk uit. 

 

https://www.resifence.nl/