Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

Een nieuwbouw woning kopen in de omgeving van Veenendaal

Ik wilde heel graag samen met mijn gezin een nieuwbouw woning kopen in de omgeving van Veenendaal. We komen zelfs uit een andere omgeving, maar we willen binnenkort verhuizen omdat mijn man’s werk dan dichterbij is voor hem. Bovendien is Veenendaal een mooie omgeving voor de kinderen om in op te groeien met niet teveel stad en wel een beetje groen hier en daar. Maar tegenwoordig is nieuwbouw in Veenendaal Oost erg gewild.

Nieuwbouw in Veenendaal vinden is erg moeilijk

Omdat nieuwbouw in de omgeving van Veenendaal erg gewild is en moeilijk te verkrijgen, moesten we op zoek naar een goede makelaar die ons wel een goede deal kon krijgen in de nieuwbouwprojecten. Maar er zijn veel makelaars in Veenendaal die veel te bieden hebben dus we moesten nog kritisch gaan kijken welke echt aanbod had waar we ook naar zochten. Uiteindelijk kwamen we bij Zonnenberg makelaardij uit en dat was zeker een goede keuze. Ze waren erg vriendelijk toen we even langs kwamen om te kijken wat ze ons te bieden hadden. We konden zelfs meteen een kennismakingsgesprek aan gaan. We gingen in de details en zij gingen voor ons aan de slag wat ze konden regelen.

Blij met onze koop

Het was nu afwachten of Zonnenberg Makelaardij iets voor ons kon regelen wat te maken had met een nieuwbouwproject. We kregen ook een paar aanbieden voor normale huizen in ook leuke buurten, maar we wilden eerst kijken of er nog überhaupt hoop was voor ons in de nieuwbouw. Na ongeveer een maandje wachten, kregen we eindelijk de verlossende telefoon. De makelaar heeft een deal kunnen sluiten, maar we moesten binnen een paar dagen al reageren of we hem wilde of niet. Nadat we alles hadden bekeken was het precies wat we zochten en zijn we er meteen voor gegaan. We zijn erg blij met ons nieuwe huis want het was precies zoals wij het wilde.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar het aanbod van deze makelaar? Bekijk dan eens het gehele aanbod en de andere diensten van deze makelaar via www.zonnenbergmakelaardij.nl.