Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Een nieuwe brievenbus in jouw boerderijtuin?

Ik zie het regelmatig, woningen met prachtige tuinen! Mooie vijverpartijen, strak straatwerk, bloeiende bloemen netjes afgewisseld met groene struikjes. Aan werkelijk elk detail is met veel zorg aandacht besteeds, behalve aan de brievenbus… dat blijkt een oude en zelfs kapotte groene Ptt brievenbus te zijn. Een gemiste kans, want die brievenbus is toch eigenlijk het visitekaartje van jouw woning. Als die er stijlvol uitziet, wordt ik nieuwsgierig naar de rest van jouw huis!

 

 

Waar koop je dan een stijlvolle brievenbus?

 

De tijd van die oude groene ptt brievenbussen is toch echt voorbij zou je denken. Maar niets is minder waar. Stap maar eens op de fiets en kijk eens om je heen. Bij 1 op de 5 huishoudens staat nog steeds zo’n groen prullebakje. Een prullebakje, ja, zo noem ik ‘m. Er is namelijk niets moois aan. En dat is jammer want mooie brievenbussen zijn er tegenwoordig volop. Tijd dus om die oude mailbox te inspecteren en deze te vervangen voor een exemplaar van deze tijd! Ik heb twee websites gevonden waar je, als je op zoek bent naar een brievenbus, je hart kunt ophalen. Bezoek maar eens de volgende twee webshops:

  • Yourmailbox.nl
  • Brievenbuswebshop.nl

 

Een webshop waar heel veel brievenbussen te koop zijn

Ja eindelijk lijk ik ze gevonden te hebben, twee hele mooi webshops met keus uit wel meer dan 300 verschillende postkasten. De één nog mooier dan de andere. Enne, ze blijken de groene Ptt prullenbakjes ook nog steeds te verkopen! :-))) Een blik op deze sites laat mij zien dat er zelfs op het gebied van brievenbussen inovaties zijn. Zo zie ik dat er tegenwoordig pakketbrievenbussen te koop zijn. Hiermee wordt slim ingespeeld op de online consument. Ben je iemand die vaak online aankopen doet en vind je het vervelend dat de bezorger altijd net langskomt op het moment dat je net even een boodschap aan het doen bent? Dan is zo’n bus dus ideaal. Thuis of niet thuis, de bezorger kan altijd jouw pakketje kwijt in de daarvoor bestemde pakketbus. En jij hoeft dus nooit meer briefjes op de deur te hangen of langs alle buren gaan om je pakketje te zoeken.

Een ander vernuftig handigheidje is de postopvangzak die je aan de achterkant van de deurbrievenbus bevestigd. Het is een heel eenvoudig dingetje eigenlijk, maar voor mensen die minder goed te been zijn, echt een uitkomst. Post beland namelijk in deze speciale postvanger en jij als ontvanger hoeft niet meer te bukken om de post van de deurmat te halen. Wat heb ik nog meer voor opvallende artikelen gevonden? Een deurbrievenbus in de vorm van lippen. Heel leuk, de postbode stopt de post als het ware in de mond van de deur.

Heb jij je tuin ook prachtig aangelegd, maar heb jij stiekem ook nog zo’n prullebakje in je tuin staan waarmee je de hele sfeer van de tuinaanleg naar beneden haalt? Bedenk je dan eens goed en kijk eens rond op de net genoemde websites. Een leuke brievenbus hoeft niet duur te zijn, je moet ze alleen weten te vinden!

En hier vindt je ze:
Brievenbuswebshop.nl
Yourmailbox.nl

 

https://www.yourmailbox.nl/