Boerderijtuinen
Image default
Aanbiedingen

Een online cocktail workshop boeken

Ga je een online cocktail workshop boeken? Dan hebben we vijf tips voor je. Deze tips geven je alle informatie die je nodig hebt! Wij hebben er ondertussen na 10 jaar al wel veel cocktails op zitten, maar ook in het begin ging het bij ons wel eens fout. Tijdens onze online cocktail workshop leggen wij je specifiek uit hoe jij zelf de beste cocktails kan maken. Om alvast een voorproefje te krijgen van onze cocktail workshop zijn hier alvast 5 essentiële tips die ervoor zorgen dat je niet dezelfde fouten maakt als wij deden.

Online cocktail workshop voor thuis

We hebben gevraagd aan onze bartenders wat hun belangrijkste tips zijn die zij altijd geven tijdens de cocktail workshop thuis. Zij kwamen met de volgende tips:

Tip 1: Less is more

Veel mensen willen gelijk veel drank in hun cocktail doen, maar dit is niet altijd het beste. De smaken van de cocktail raken dan uit balans en dan is het niet meer de cocktail die het hoort te zijn. Dus zorg altijd dat de verhoudingen goed zijn en dat je toch niet stiekem iets meer drank erin doet.

Tip 2: Balans tussen zoet en zuur

De basis van de meeste cocktails bestaat uit drank, zoet en zuur. Veel cocktails bestaan uit drie ingrediënten het belangrijkste hier is de balans tussen het zoet en zuur. Vaak is het simpel door dezelfde hoeveelheden aan te houden.

Tip 3: Proeven voor het serveren

Voordat je de cocktail uitserveert is het belangrijk dat je weet of je de balans en de smaken goed hebt. Voor het serveren is dit de laatste keer dat het kan, dus maak daar gebruik van! Let alleen op dat je niet te veel proeft, want je wil niet dronken worden tijdens het shaken.

Tip 4: De cocktail is niet compleet zonder ijs

Ooit een warme cocktail gehad? Nee wij ook niet. Zonder ijs is de cocktail namelijk niet compleet!

Tip 5: Volg een cocktail workshop!

Wij leren je alles wat je moet weten zodat jij in de toekomst altijd de lekkerste cocktails kan maken. Want cocktails shaken lijkt misschien makkelijk, maar dat is het niet. Wanneer je ook maar uitschiet met een soort drank, dan is je cocktail niet meer te drinken. Met de online cocktail workshop leer jij alles wat je moet weten. Hierdoor maak je gegarandeerd indruk bij je gasten.

https://www.barcompany.nl/