Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Een plant in een ecosysteem

Je vraagt je waarschijnlijk af wat er bedoeld wordt met een plant in een ecosysteem. Bij Ecolifetube in Utrecht zijn ze gespecialiseerd in planten die zichzelf verzorgen. Je hoeft dus geen plantexpert te zijn en het is niet erg als je vaak de planten vergeet te wateren, want deze plantjes hebben bijna niets nodig. Het enige wat jij hoeft te doen, is het bestellen van een plant en hem een mooi plekje te geven in jouw huis.

Waarom koop je een plant in een ecosysteem?

De reden dat Ecolifetube in Utrecht zich richt op planten in een eigen ecosysteem, is om duurzaamheid te bevorderen. Als je zo’n plant bij deze specialist koopt, draag je namelijk bij aan het recyclen van plastic. Het gesloten ecosysteem is namelijk gemaakt van plastic en hierin is het leuk om plantjes, mos en verlichting te plaatsen. Waar normaal de fles of het andere stuk plastic in het milieu terechtkomt, staat het nu mooi te zijn in jouw huis! Je maakt het nota bene helemaal zelf. Je kiest uit de verschillende plantjes, flessen en verlichting en maakt jouw eigen mini-jungle thuis! Ook bepaal je zelf hoe groot je hem wilt hebben. Als je niet zo creatief bent, is het ook mogelijk om hulp te vragen van Ecolifetube of zelfs met vrienden een workshop te doen om samen een mooi ecosysteem voor jouw plant te maken!

Bestel een eigen ecosysteem

Bij Ecolifetube in Utrecht vind je allerlei soorten ecosystemen in de webshop. Ook krijg je een beschrijving erbij hoe je een ecosysteem maakt. Wil je direct een kant-en-klaar ecosysteem met plant kopen? Ook deze vind je in hun webshop. Zowel voor bedrijven als particulieren zijn de mogelijkheden om jouw kamer op te leuken eindeloos! Heb je vragen voordat je bestelt? Dan neem je eenvoudig contact met hen op via de gegevens op hun website.