Boerderijtuinen
Image default
Woningen

Een professionele verkoopmakelaar in Den Haag

Ga je jouw huis in de Rivierenbuurt, de Stationbuurt of in de Moerwijk verkopen? Schakel dan een professionele verkoopmakelaar uit Den Haag in, zoals Wilburg Makelaars. Dit bedrijf is gevestigd in het Haagse Laakkwartier en heeft al ruim 22 jaar ervaring. Een professionele verkoopmakelaar van dit bedrijf uit Den Haag, ontzorgt jou bij het verkopen van jouw huis. Bij dit makelaarskantoor regelen ze alles van A tot Z voor jou: van de voorbereiding en de bezichtiging tot de koopovereenkomst en de afronding met de notaris. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf niet aanwezig te zijn bij het bezichtigen. Dit scheelt jou weer kostbare tijd terwijl de verkoopmakelaar de mogelijke kopers uitgebreid informeert over jouw woning.

Hulp bij de koopovereenkomst van deze verkoopmakelaar uit Den Haag

Wanneer de koop rond is, helpt een professionele verkoopmakelaar van Wilburg Makelaars uit Den Haag je met de koopovereenkomst en een professionele afronding. De koop is definitief als de bedenktijd van drie dagen is verlopen en de eventuele termijn van de ontbindende voorwaarden vervallen is. In de koopovereenkomst worden de afspraken tussen jou en de koper vastgelegd. In deze overeenkomst staan behalve de verkoopprijs ook de mogelijke afspraken met betrekking tot de overname van roerende zaken en de overdrachtsdatum. Aan de hand van de koopovereenkomst en een aantal benodigde bijbehorende stukken, bereidt de notaris de eigendomsoverdracht voor en handelt alle financiële zaken rond de verkoop verder af.

Plan een gratis adviesgesprek in

Plan bij dit makelaarskantoor uit het Haagse Laakkwartier een gratis advies gesprek in wanneer je jouw huis verkopen wilt. Ook kun je bij dit bedrijf terecht voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Neem contact op met de professionele verkoopmakelaars van dit makelaarskantoor en kom erachter wat zij voor de verkoop van jouw huis kunnen betekenen. Zij vertellen u graag meer over hun diensten.

https://www.wilburg.nl/