Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Ga voor duurzame gevelbekleding

Bent u zich aan het oriënteren op verschillende soorten gevelbekleding? Dan zult u al snel merken dat u ontzettend veel keuzemogelijkheden heeft. Maar heeft u ook al eens gedacht aan een duurzame variant? Hier wordt natuurlijk hout mee aangeduid. Door te kiezen voor één van de beschikbare houtsoorten gaat u voor een esthetisch, hoogwaardig en duurzaam houtproduct met een lange levensduur. Platowood in Arnhem is hiervoor de aangewezen partij. Het hout van deze aanbieder biedt oneindig veel mogelijkheden ter versterking van de architectuur.

Ontdek alle voordelen van deze houtsoort

Op het moment dat u voor duurzame gevelbekleding gaat, geniet u bij Platowood van verschillende voordelen. Dit bedrijf gebruikt een hernieuwbare grondstof: snelgroeiend hout uit duurzaam beheerde bossen die gecertificeerd zijn. Er worden bovendien geen chemische toevoegingen gebruikt om het hout te verduurzamen, enkel warmte en water. Ook heeft het hout een levensduur van zeker 50 jaar. Dit is dankzij het platoniseren, hiermee worden de aanwezige eigenschappen van het hout versterkt en de suikers afgebroken. Ook heeft het hout een goede isolatiewaarde, wat erg prettig is bij gevelbekleding. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die u heeft wanneer u in zee gaat met dit bedrijf.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is wanneer u gaat voor duurzame gevelbekleding van Platowood in Arnhem? Neem dan zeker eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. De experts staan graag voor u klaar. U vindt de contactgegevens op de website. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de mogelijkheden. Lees meer over alle voordelen die u heeft met een samenwerking met dit bedrijf of leer meer over het hout zelf. Bij vragen kunt u tevens contact opnemen met een van de professionals. Zij beantwoorden uw vragen graag voor u.

https://www.platowood.nl/