Boerderijtuinen
Image default
Verbouwen

Geen waterschade met een PU gietvloer in de badkamer

Een PU gietvloer in de badkamer biedt veel voordelen. Een badkamer is doorgaans een vochtige omgeving, die veel waterschade kan opleveren. Het is dan ook belangrijk om goede keuzes te maken als u een badkamer gaat renoveren. Door te kiezen voor een gietvloer in de badkamer verkleint u de kans op waterschade aanzienlijk. Met een gietvloer krijgt u een egale vloer, die kenmerkend niet over naden beschikt. Dit heeft als voordeel dat vocht niet door naden of kieren kan doorsijpelen naar onderliggende lagen. Het vloeroppervlak blijft hierdoor langer heel, zelfs bij intensief gebruik. Ook vuil maakt geen kans en kan zich niet ophopen. Hierdoor zorgt het ook niet voor lelijke plekken in het aanzicht van uw badkamer.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Doordat uw vloer niet langer over naden beschikt, is deze uiterst onderhoudsvriendelijk. U loopt minder snel risico op waterschade, aangezien het vocht op het oppervlak blijft liggen en nergens anders heen kan. Ook verplaatst u minder vuil richting kieren, aangezien alles heel eenvoudig te verwijderen is met een stofzuiger of dweil. Bovendien heeft een PU gietvloer elastische eigenschappen, waardoor u heel comfortabel over deze vloeren loopt. Zeker in combinatie met vloerverwarming beschikt u over aangename gietvloeren in uw badkamer. Een ideale oplossing voor uw badkamer interieur.

Laat de vloer leggen door een specialist of doe het zelf

U kunt ervoor kiezen om een PU gietvloer in de badkamer te laten leggen of om dit zelf te doen. Bij Decochip kunnen producten gratis worden thuisbezorgd. U kunt er zelfs voor kiezen om een gratis workshop te volgen, waarbij u uitleg krijgt over deze producten en waarbij u leert hoe u eenvoudig zelf een gietvloer aanlegt in uw badkamer. Stap voor stap wordt u door het proces heen geleid, zodat u preciest weet wat u moet doen om een prachtige gietvloer aan te brengen. Een volstrekt strakke en naadloze vloer biedt u nog jaren voordeel en gebruikersgemak.