Boerderijtuinen
Image default
Verbouwen

Een vloer van pvc, gelegd in visgraat, geeft uw woning in Eindhoven een geheel nieuwe uitstraling

Wilt u graag een houten of laminaatvloer in visgraatmotief laten leggen in uw woning maar zoekt u een betaalbaardere optie? Dit patroon geeft uw woning een schitterende uitstraling, maar de kosten lopen al snel op bij het gebruik van laminaat of hout. Vinylwood biedt hiervoor een geschikte oplossing. In hun showroom in Eindhoven kiest u namelijk uit een ruim assortiment aan visgraat pvc-vloeren met een prijsniveau tussen de € 20,- en € 60,- per vierkante meter. Zo kiest u voor een vloer die niet onderdoet voor een houten vloer en die bovendien ook nog eens ontzettend veel voordelen met zich meebrengt. Bent u benieuwd welke voordelen dit zijn? Lees dan snel verder!

Een visgraat pvc-vloer is geluiddempend, klimaatongevoelig én slijtvast

In aanvulling op de aantrekkelijke prijs, biedt een visgraat pvc-vloer van deze aanbieder uit Eindhoven vele andere voordelen. Vindt u het fijn om thuis op blote voeten te lopen? Dan heeft u met een klimaatongevoelige vloer van pvc nooit last van koude voeten – in tegenstelling tot laminaatvloeren. Daarnaast brengt de keuze voor dit soort materiaal de volgende voordelen met zich mee:

  • Het biedt meer grip in vergelijking met laminaatvloeren, waardoor het ook een geschikte vloer is wanneer u huisdieren heeft.
  • De vloeren zijn ook te leggen wanneer u beschikt over vloerverwarming in uw woning.
  • De vloer vraagt om weinig onderhoud en is eenvoudig schoon te houden, waardoor mensen met een (stofmijt)allergie hier ook bij gebaat zijn.
  • Dankzij de beschermende toplaag is pvc slijt- en kleurvast. Bovendien werkt dit type vloer geluiddempend.

Ontdek alle voordelen

Wilt u meer weten over de voordelen van een pvc-vloer met visgraat van deze aanbieder in Eindhoven? Dan vertellen de professionele medewerkers u graag meer en adviseren zij u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw ruimte. U bezoekt de showroom van woensdag tot en met zaterdag of maakt een afspraak voor een dag die u beter schikt.

https://www.vinylwood.nl/