Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Schaf prachtige tegels voor uw wanden aan in de buurt van ’s-Hertogenbosch en Oss

Zijn uw wandtegels toe aan vervanging of heeft u wanden waar u graag tegels op bevestigt? Als u in de regio van Empel woont, is Toon den Otter de tegelhandel waar u het best naartoe kunt. Deze winkel beschikt over prachtige tegels die u in uw woning in regio ’s-Hertogenbosch en Oss kunt gebruiken. De collectie met wandtegels beschikt over prestigieuze merken als Procasa, Cottoceramix, El Halcon, Gespania en Rak. Er zijn tegels in allerlei formaten. Zo koopt u desgewenst heel kleine tegels – ook wel mozaïeken – of juist grootformaattegels die oplopen tot een formaat van 100 x 300 centimeter.

Bekijk de mozaïeken in de toonzaal in Empel

Breng een bezoek aan deze tegelspeciaalzaak in de buurt van ’s-Hertogenbosch en Oss als u op zoek bent naar kleine tegels, zoals mozaïeken. In de zaal waar deze honderden tegelsoorten aanwezig zijn, kijkt en verbaast u zich over het zeer brede aanbod. Zo is er voor iedere stijl wel wat te vinden. De medewerkers van deze winkel hebben kennis over de huidige collectie en denken en zoeken graag met u mee tijdens een bezoek in Empel. Hierdoor is het voor u nog overzichtelijker en duidelijker welke mozaïeken aanwezig zijn en u kunt aanschaffen.

Bestel de tegels en benodigde onderhoudsproducten

Bezoek de winkel en koop tegels nabij Oss en ’s-Hertogenbosch. Heeft u nog vragen voorafgaand aan uw bezoek? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met Toon den Otter. De medewerkers staan u met veel plezier te woord en denken graag mee over uw wensen. De contactgegevens vindt u op de website van dit tegelbedrijf. Koop ook de onderhoudsproducten en lijmen en voegsels, zodat u alles in huis heeft voor het aanbrengen en het onderhoud van de tegels. Laat u de aankopen het liefst thuis afleveren? Als u in de buurt van de winkel woont is dat ook zeker een optie.