Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Groendaken met valbeveiliging zijn erg voordelig en kunnen dan ook niet meer ontbreken!

Tegenwoordig is het een echte trend om milieubewust bezig te zien. Het hebben van een groendak is daarom ook steeds bekender geworden. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie en dat is dan ook niet voor niets. Groendaken zijn erg voordelig. Het is een prachtig product en daarbij ook nog eens functioneel. Wat wilt u nog meer?

Waarom groendaken zo fantastisch zijn!
Groendaken beperken de overlast van overtollig water. Dit komt doordat groendaken jaarlijks zo’n 60% tot 80% meer water vasthouden dan andere daken. Dit verkleint dan ook de kans op wateroverlast in uw huis, tuin en in het riool. Ook is een groendak erg voordelig voor de biodiversiteit. Allerlei insecten zoals vlinders en spinnen zijn er te vinden op en rondom uw dak. Dit komt doordat het dak dient als een voedselbron voor deze insecten. Door een groendak wordt de binnentemperatuur in de zomer verlaagt. Daarentegen dient een groendak in de winter als een extra isolatielaag. Wilt u graag meer weten over alle eigenschappen? Neem dan zeker eens contact op met een specialist. Zij vertellen u graag alles over de voor- en nadelen. Zij luisteren dan ook graag naar uw wensen en behoeftes en kijken graag samen met u naar welk product het beste bij u past.

Ook een valbeveiliging mag niet ontbreken! 
Bij de aankoop van een groendak is het ook erg belangrijk om te gaan kijken naar een passende valbeveiliging. Deze is namelijk wettelijk verplicht als er onderhoud moet worden gepleegd aan uw dak. Zeker bij een dakhoogte van minimaal 3 meter, en wanneer er iemand binnen 2 meter van de dakrand aan het werk is, moet er een valbeveiliging aanwezig zijn. Hier zitten dan ook bepaalde eisen aan. Het is daarom verstandig om contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Daarbij hebben zij al jarenlange ervaring en voorzien zij u dan ook graag van deskundig advies. Zij weten precies aan welke eisen de valbeveiliging moet voldoen en waar zij op moeten letten. Met een specialist bent u dan ook verzekerd van een passende valbeveiliging welke aansluit bij uw groendak. U heeft dan ook de keuze tussen een tijdelijke en een permanente valbeveiliging. Ga daarom op zoek naar een specialist bij u in de buurt voor alle mogelijkheden!

Laat uw groen dak aanleggen door vakspecialisten!
Wilt u graag meer weten over groendaken? Of wilt u graag meer informatie over valbeveiligingen? Ga dan zeker eens op zoek naar een specialist bij u in de buurt. Zij vertellen u graag alles over de soorten, maten met daarbij de eigenschappen. Zo kunt ook u op deze manier eigenaar worden van een fantastisch groendak!