Boerderijtuinen
Image default
Zorg

Hoeveel kosten bespaar ik als ik wasbare luiers gebruik?

Eerlijk is eerlijk: wegwerpluiers zijn ontzettend makkelijk. Zodra ze vies zijn, deponeer je ze in de vuilnisbak. Vandaag de dag kunnen we echter niet meer handelen zonder aan het milieu te denken. Gelukkig maar dat de nieuwe generatie wasbare luiers ontzettend makkelijk in gebruik is. Je koopt ze bij Kaatje Katoen, een specialistische aanbieder die al in 1992 pionier op dit gebied was. Alle luiers zijn gebruiks- en milieuvriendelijk gemaakt. Bij de productie worden hoge maatschappelijke standaarden in acht gehouden.

Tien keer zo goedkoop als wegwerpluiers

Wie met wasbare luiers start, moet wel even een investering doen. Doorgaans ben je zo een € 400,- kwijt. Maar weet je hoeveel geld je besteedt wanneer je voor wegwerpexemplaren kiest? Maar liefst meer dan tien keer zoveel! Uiteraard is dit een gemiddelde, de uiteindelijke besparing is afhankelijk van het merk wegwerpluiers waarmee je het vergelijkt. Het ene merk is nu eenmaal duurder dan het andere. Feit blijft echter dat de herbruikbare exemplaren financieel een stuk aantrekkelijker zijn, zeker als er ook nog eens een tweede kind van gebruikmaakt.

Duurzame hygiënische verzorgingsproducten voor de vrouw

Bij Kaatje Katoen ben je niet alleen aan het juiste adres voor wasbare luiers. Ook andere duurzame producten zijn er verkrijgbaar zoals wasbaar maandverband en inlegkruisjes, maar ook menstruatiecups. Ook wasbaar maandverband bevat geen chemicaliën, wat de gezondheid van de intieme zones in stand houdt. Met wasbaar maandverband doet een vrouw tot wel vijf jaar. Dit komt neer op maximaal 75 wasbeurten.

Uitproberen, wel zo prettig

Het kan best even spannend om deze producten uit te proberen. Het laatste wat je namelijk wilt, is doorlekken en daaruit voortvloeiende onprettige situaties. Daarom biedt de specialist in hygiënische verzorgingsproducten je de mogelijkheid om je ongebruikte en ongewassen aankopen binnen negentig dagen te retourneren. Het bedrag ervan ontvang je binnen veertien dagen terug. Heb je toch nog vragen? De consulenten beantwoorden deze telefonisch, per e-mail en WhatsApp.