Boerderijtuinen
Image default
Zorg

Overstappen van zorgverzekeraar

Weet u nog niet of u over wilt stappen op een andere zorgverzekeraar? U heeft nog een paar weken tot het einde van het jaar. Om de juiste beslissing te nemen, kunt u een aantal overwegingen maken. Heeft u wel het juiste pakket, maar vindt u de premie aan de hoge kant, dan kunt u kijken of het ergens anders goedkoper kan. Verwacht u volgend jaar andere zorg nodig te hebben dan afgelopen jaar? Dan is een andere (aanvullende) verzekering waarschijnlijk een goede keuze. Daarnaast kunt u kijken naar de hoogte van uw eigen risico.

Salland zorgverzekering kiezen

Voor een zorgverzekering kiezen van Salland, betekent dat u kiest voor een kwalitatieve verzekering. U kunt daarnaast rekenen op onze betrokkenheid bij de zorg en bij u als klant. Bij Salland geloven we dat we met elkaar meer kunnen bereiken op het gebied van zorg en gezondheid. Daarom zetten we ons in voor diverse zorginitiatieven. Daarbij helpen we u graag om gezond te blijven en kunt u zich bijvoorbeeld met korting aanmelden bij Fitchannel.com. Zo kunt u online coaching volgen, krijgt u oefeningen en workouts, en ontvangt u voedingsadvies en recepten.

Collectieve zorgverzekering biedt voordeel

Een goede zorgverzekeraar biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Hiervoor worden afspraken gemaakt met bedrijven en sportverenigingen. Bent u werkzaam bij een van deze bedrijven, of lid van zo’n vereniging, dan kunt u uw zorgverzekering collectief afsluiten. Salland heeft een contract met veel werkgevers en verenigingen in de regio. Sluit u een collectieve verzekering van Salland af, dan ontvangt u onder meer korting op uw premie. Ook eventuele gezinsleden krijgen deze korting. Is uw werkgever of sportvereniging aangesloten bij Salland? Dit kunt u terugvinden op onze website, maar we zoeken het ook graag voor u op. Neem dus gerust contact op.

https://www.salland.nl