Boerderijtuinen
Image default
Zorg

Overstappen naar Salland

Bent u tevreden over de zorgverzekering die u voor dit jaar heeft afgesloten? Als dit niet het geval is, dan kunt u voor het komende jaar een andere verzekering afsluiten. Dit kan altijd aan het einde van het jaar en slechts in enkele gevallen ook gedurende het jaar. Wie in Gelderland of Overijssel woont, kan kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Bij ons bent u verzekerd van een landelijke dekking, eerlijke premie, een ruime keuze in aanvullende verzekeringen, persoonlijke klantenservice en een betrokken zorgverzekeraar. We bekommeren ons zowel om onze klanten als om de zorg in de regio.

Collectiviteit zorgverzekering via werkgever

Een zorgverzekering van Salland kunt u ook collectief afsluiten. Dit is mogelijk als u werkzaam bent bij een bedrijf waar wij afspraken mee hebben gemaakt. U sluit dan via uw werkgever een collectiviteit zorgverzekering af. Hiermee krijgt u korting op de premie van uw aanvullende verzekering, maar u profiteert ook van andere voordelen. Salland heeft niet alleen een contract met verschillende bedrijven in de regio, maar ook met diverse sportverenigingen. Bent u lid van zo’n vereniging, dan komt u in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering. U kunt bij het afsluiten  van uw zorgverzekering aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Tandarts en orthodontie verzekering

Salland heeft naast vier aanvullende verzekeringen drie tandartsverzekeringen die u zo nodig af kunt sluiten. U heeft baat bij een tandartsverzekering als u veel extra kosten maakt bij de tandarts. Gaat u alleen voor de halfjaarlijkse controle, dan is een aparte tandartsverzekering niet nodig. Wanneer u een tandartsverzekering afsluit, zijn ook kinderen onder de 18 met u meeverzekerd. Voor hen is een tandartsverzekering ook meteen een orthodontie verzekering. Bent u ouder dan 18, dan worden kosten voor de orthodontist in de meeste gevallen niet vergoed.

https://www.salland.nl/