Boerderijtuinen
Image default
Woningen

Houtkachel kopen in regio Arnhem-Nijmegen

Wilt u graag een houtkachel kopen in de regio Arnhem-Nijmegen? Dan kunt in de showroom van Home Garden Shop in Gendt, vlakbij Duiven terecht. In deze showroom kunt u verschillende soorten houtkachels kopen. U kiest bijvoorbeeld voor een hangende of vrijstaande houtkachel. De specialisten van Home Garden Shop verzorgen alles van sloop tot realisatie. Voordat u een houtkachel koopt, krijgt u een persoonlijk 3D-ontwerp van de houtkachel in uw ruimte te zien.

 

Voordelen van een houtkachel

Er zijn allerlei redenen waarom u voor een houtkachel kunt kiezen. Veel mensen schaffen een houtkachel aan, omdat het een sfeervolle en gezellige toevoeging aan de woonkamer is. Een houtkachel kopen is ook een goede keuze om uw huis milieuvriendelijker te maken. Houtkachels zijn namelijk CO2-neutraal, hebben een zeer hoog rendement en geven veel warmte. U bespaart tot wel 50% energie door voor een houtkachel te kiezen. Verandert u uw interieur graag? Houtkachels kunnen makkelijker verplaatst worden dan de meeste warmtebronnen.

Verschillende merken houtkachels kopen

Bij Home Garden Shop kunt u terecht voor verschillende merken houtkachels. U vindt er onder andere houtkachels van merken zoals Barbas, Dik Geurts en Reny. Ieder merk heeft verschillende modellen houtkachels en per merk verschillen de stijlen. Om een beter beeld te krijgen van de houtkachels, kunt u het beste in de showroom van Home Garden Shop in Gelderland komen kijken. De verschillende modellen zijn hier uitgestald en u kunt in een oogopslag zien welke merken en modellen u mooi vindt.

Professioneel advies

U kunt niet alleen bij Home Garden Shop terecht om een houtkachel te kopen, maar ook voor professioneel advies. De experts kunnen u helpen om een houtkachel te kiezen die goed bij uw woning past. Er wordt alleen met goed opgeleide vakmensen gewerkt die de houtkachels veilig plaatsen. Gedurende het traject heeft u één aanspreekpunt waarmee u alle afspraken maakt en bij wie u altijd terecht kunt.

https://homegardenshop.nl/