Boerderijtuinen
Image default
Woningen

Investeren in studentenappartementen als tweede eigendom?

huis te koop

Investeren in een tweede pand is altijd een goed idee. Het huis behoudt zijn waarde en huurders betalen vaak hun leningen af. Gaan er binnenkort tieners naar de slaapzaal? Overweeg dan om een ​​studentenkamer te kopen.

Studentenkamer

Het tweede pand is financieel interessant. De huurder helpt u bij het aflossen van uw beleggingspand. Daarnaast kun je de huur elk jaar indexeren, wat een goede keuze is voor een lage spaarrente. Bakstenen en aarde behouden hun waarde.

Investeren in studentenhuisvesting is een goed idee. Zeker als je kinderen hebt die in dezelfde stad willen blijven studeren. U hoeft geen huur te betalen. Als je andere studentenkamers kunt huren, betaalt je maandinkomen ook de lening af. Een studentenflat heeft meer kamers dan kinderen, dit is een goede zet!

Nadat uw kind is afgestudeerd, kunt u het verhuren of verkopen aan andere studenten. De crisis op de studentenhuisvestingsmarkt komt niet direct voor de deur. De vraag blijft het aanbod overtreffen.

Andere eigenschappen

Er zijn natuurlijk andere opties, zoals beleggingseigendom. Bent u op zoek naar luxe appartementen aan zee? Herenhuis of bungalow op het platteland? Het budget zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen, maar let ook op de doelgroep die je wilt bereiken. En de ligging en staat van het huis. Wil je een huis waar je op elk moment in kunt trekken, of wil je meer huizen bouwen die je zelf kunt inrichten?

Of trekt een land zich terug?

Als u vaak naar dezelfde plek gaat, kunt u overwegen om daar een landhuis te kopen.

Bent u er niet, dan kunt u een landhuis huren. Wilt u in het buitenland woonruimte kopen? Zorg ervoor dat u de voorschriften van het land volledig begrijpt om onaangename verrassingen te voorkomen.

Iedereen die kinderen heeft, blijft studeren en intrekt op de studentenkamer kan investeren in de studentenkamer. Op deze manier hoeft u geen huur te betalen. Bovendien kan je er met meerdere studentenkamers zelfs een maandelijks inkomen mee verdienen.

huis te koop heule

https://be.propenda.com