Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

In Shiftbase maakt u eenvoudig koppelingen met andere programma’s

Shiftbase als basisadministratiepakket en daarbinnen verbindingen met software die op dagelijkse basis gebruikt wordt. Zo doen veel bedrijven het. In de Shiftbase-omgeving is het namelijk eenvoudig schakelen. We beschrijven drie mogelijkheden.

AFAS Online is een populair ERP softwarepakket. De afkorting staat voor Enterprise Resource Planning en dat kunnen we vertalen met bedrijfspersoneelsplanning. De innovatieve producten van AFAS Online sluiten aan op de wensen van de huidige, zakelijke klant. Het pakket zit vol slimme tools die bedrijfsprocessen eenvoudiger maken en sneller laten verlopen. De koppeling tussen Shiftbase en AFAS Online bestaat uit het importeren en bijwerken van medewerkers en het uitlezen van gewerkte uren.

Binnen het Shiftbase personeels administratie pakket is het mogelijk Formitable reserveringen te importeren als agendapunten in het rooster. De restaurantsoftware heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. De belangrijkste toepassingen van Formitable zijn: emailcampagnes, gastenmanagement, reserveringen, tafelmanagement en takeaway.

Vectron is in Europa toonaangevend als het gaat om netwerk-gekoppelde kassa’s en communicatiesoftware voor bedrijven met meerdere locaties. Vectron kassasystemen zijn gebruiksvriendelijk en slim. Met name in de horeca is het een populair programma, maar ook zorginstellingen werken ermee. Vectron wordt in 30 landen gebruikt. Het totale aantal installaties komt uit boven de 200.000. Deze cijfers zorgen ervoor dat Vectron in de top 10 staat van online kassasystemen. De koppeling tussen Shiftbase en Vectron is drieledig:

  • de omzet per dag uitlezen;
  • geklokte uren uitlezen;
  • vanuit Shiftbase medewerkers importeren naar de Vectron kassa.

Tot slot van dit schrijven wijzen we Shiftbase-gebruikers op de blogartikelen op shiftbase.com. Ze bevatten veel informatie en tips. Trends worden besproken. Shiftbase toepassingen worden toegelicht. Een van de laatste blogs gaat over urenregistratie. Allerlei methodes komen aan bod. De voordelen van het Shiftbase urenregistratieprogramma worden op een rij gezet. Het uiteindelijke resultaat van het online bijhouden van gewerkte uren is dat je als planner meer controle en overzicht hebt. In een paar kliks weet je hoeveel uren er per jaar / kwartaal / maand / week zijn gemaakt binnen de hele firma, per afdeling of per medewerker.

https://www.shiftbase.com/nl/