Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Mini rondobanden voor perken

Tegenwoordig willen we vooral betegelde achtertuinen; op deze wijze is de tuin natuurlijk in zijn totaliteit te benutten. Met een totaal betegelde achtertuin is er ineens wel plek voor tuintafelset, een trampoline, opstapzwembad én nog steeds ruimte over voor de kinderen om te stoepkrijten. Voor de aanleg van kleine groene hoekjes of randen, zijn mini rondobanden een uitkomst in de moderne achtertuin.

Mini rondobanden (palissade)

Mini rondobanden vormen een sierlijke afrastering voor het creëren van perkjes: hoe smal ook. U bepaalt zelf de breedte van het perkje en kunt dit afbakenen met de rondobanden. Met de rondobanden kunt u zelfs niveauverschillen creëren in de tuin, of een looppad maken voor grind of houtsnippers. 

Mini rondobanden zijn betonnen tegels, met rondvormige verwerkingen; het lijkt alsof u kleine betonnen paaltjes naast elkaar geplaatst heeft, maar niets is minder waar natuurlijk! De rondobanden zijn verkrijgbaar in prachtige naturelle tinten, zoals antraciet of grijs natuursteenkleurig, op de website Minirondobanden.nl.

Bestellen

Op de website kunt u direct uw bestelling plaatsen, deze wordt z.s.m. bij u afgeleverd. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor advies over uw bestelling; kiest u wel voor de juiste maat of het juiste aantal? Vraag het gerust aan de deskundige medewerkers, zij helpen u graag verder. 

https://www.minirondobanden.nl/