Boerderijtuinen
Image default
Dieren

Ook jouw paard verdient het beste voer

Het is niet alleen belangrijk om goed voor onszelf te zorgen, maar ook voor onze dieren. Heb of verzorg je paarden en ben je benieuwd naar welk voer het beste is? Kijk dan eens naar het paardenvoer van Höveler. Deze fabrikant bestaat al sinds 1905 en staat bekend om hun kwaliteit en ervaring. Höveler is een erg innovatieve fabrikant wanneer we het hebben over paardenvoer. Zij kwamen als eerst op de markt met een kruidenmuesli voor paarden. Deze muesli bestaat uit zestien natuurlijke kruiden. 

Bovendien weten zij maar al te goed dat niet ieder paard hetzelfde is, net als dat ieder mens anders is. Zo heeft Höveler bijvoorbeeld melasse- en granenvrije productlijnen voor paarden die kampen met stofwisselingsproblemen. Bovendien zijn er producten verkrijgbaar voor paarden met bepaalde allergieën. 

 

Elk paard heeft andere behoeften

Zoals benoemd is ieder paard anders en zal er in elke situatie behoefte zijn aan bepaalde eisen en wensen. Doordat deze fabrikant zo veel ervaring heeft binnen deze branche, kun je met een gerust hart advies vragen over de behoefte van jouw paard. Vervolgens kunnen er verschillende voedingsopties worden besproken. Je hebt onder andere de keuze uit brokken, kruiden, muesli, supplementen en producten voor de spieropbouw. Afhankelijk van de situatie kun je filteren op voeding voor de basisverzorging, sport, recreatie, fokkerij of voor eventuele andere behoeften. Naast het voeden van jouw paard, mag je deze ook zeker af en toe verwennen met een lekkernij. Ook deze kun je op de website vinden.