Boerderijtuinen
Image default
Verbouwen

Over deze specialist in bouwtechnisch onderzoek zijn velen zeer tevreden

Wist u dat Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis al ruim dertig jaar bekendstaat als dé betrouwbare partner voor een bouwtechnisch onderzoek? Zij hebben in de loop van de jaren al vele oudbouw-, nieuwbouw- en renovatiepanden in de omgeving van Rotterdam voorzien van een bouwtechnische keuring. Dankzij hun vakwerk hebben vele klanten in deze regio een stuk sterker in hun schoenen gestaan tijdens onderhandelingen over de aan- of verkoop van hun pand. Bent u benieuwd waarom zij zo tevreden waren? Lees dan verder.

Redenen om met deze specialist samen te werken

Wat voornamelijk prettig is aan een samenwerking met deze specialist, is dat zij het bouwtechnisch onderzoek volledig onafhankelijk uitvoeren. U ontvangt dan ook een compleet eerlijke, digitale rapportage met alle bevindingen omtrent de gebreken van het pand en bijbehorende kosten. Daarbij wordt niets overgeslagen: van de fundering tot het metselwerk en de riolering tot de installaties. Deze rapportage kunt u gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs van het pand. U kunt er daarbij vanuit gaan dat u niet lang hoeft te wachten op de resultaten van het bouwtechnisch onderzoek. Binnen uiterlijk vijf werkdagen ontvangt u de rapportage al. Wilt u het rapport nóg sneller ontvangen? Tegen een kleine vergoeding heeft u deze binnen maximaal drie dagen al binnen. Deze flexibiliteit toont aan dat de wens van de klant voorop staat bij deze specialist uit Hellevoetsluis.

Zet vandaag nog een afspraak vast

Betrouwbaar, snel, vakkundig én altijd tegen een scherpe prijs; dat is waar u bij deze specialist uit de omgeving van Rotterdam op rekent bij de uitvoering van een bouwtechnische keuring. Wilt u ervaren wat al vele tevreden klanten de afgelopen jaren hebben ervaren? Wacht dan niet langer en zet vandaag nog een afspraak vast voor een bouwtechnisch onderzoek. Als u vragen heeft over de diensten van deze expert, neemt u gerust contact met hen op via de contactgegevens op de website. De vriendelijke en deskundige specialisten staan u graag te woord.