Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Planten voor de komende seizoenen – De voordelen van het bestellen van bloembollen

Van tulpen en narcissen tot krokussen en hyacinten, er is iets speciaals aan het planten van bloembollen in de herfst. Het is niet alleen een geweldige manier om prachtige kleur en textuur aan uw tuin toe te voegen, maar het laat u ook genieten van de schoonheid van de lente in uw eigen achtertuin. Lees verder en ontdek waarom bloembollen bestellen dit groeiseizoen een must is!

 

Een tuin voor alle seizoenen

Wanneer u bloembollen bestelt bij een betrouwbare bron, kunt u er zeker van zijn dat uw planten in topconditie aankomen, klaar om geplant te worden. U hebt ook toegang tot een grote verscheidenheid aan soorten – van traditionele favorieten zoals tulpen en narcissen tot unieke vondsten zoals madeliefjes en sneeuwklokjes. En omdat deze bloemen vaste planten zijn, komen ze jaar na jaar terug met een minimum aan onderhoud. Dat betekent meer tijd om van uw prachtige bloemen te genieten!

 

Plant tips

De beste tijd om bloembollen te planten is in de herfst, wanneer het weer begint af te koelen en de dagen korter worden. Graaf een gat dat twee keer zo diep is als de bol zelf, steek de bol er met de punt naar boven in en vul het op met grond. Geef goed water en houd de grond in de gaten – deze moet constant vochtig blijven tot de groei begint in de late winter of het vroege voorjaar. Om uw bloemen tijdens de koudere maanden extra te beschermen, kunt u ze na de winter bedekken met mulch of stro. Dit isoleert ze tegen de koude temperaturen, zodat ze ongeschonden uit de bloei komen.

 

Bloemenkracht

Bloembollen zijn een gemakkelijke manier om alle vier de seizoenen van het jaar kleur en textuur te geven! Of u nu op zoek bent naar een pronkstuk voor uw tuinfeest of gewoon wat eenvoudige kleuren verspreid over uw tuin, het bestellen van bloembollen zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u zoekt. Plus, het is leuk om ze elke dag te zien groeien – denk maar aan al die potentiële kleur onder die kleine bloemblaadjes!

 

Klaar om te beginnen? Online bloembollen bestellen is eenvoudig en gemakkelijk – zoek gewoon een gerenommeerde winkel bij u in de buurt en begin met winkelen! Met slechts één klik creëert u een oase van schoonheid die het hele jaar blijft bestaan. Wacht dus niet langer – begin vandaag nog met planten voor de komende seizoenen!