Laden...

Spareribs die niet op je barbecue mogen ontbreken

Inhoudsopgave:

De barbecue staat aan en het vlees ligt klaar. Het zonnetje schijnt, je hebt je vrienden en familie om je heen en bent klaar om te genieten van het lekkere vlees dat zo de barbecue op gaat. Wat zeker niet mag ontbreken op deze zonnige zomerdag zijn de LeJean Iberico spareribs. Deze spareribs zijn niet zomaar spareribs, ze zijn namelijk een ware delicatesse. De uitzonderlijke smaak en textuur van het vlees mag je niet missen. De spareribs zorgen voor een smaaksensatie waarvan jij en je familie enorm zullen genieten. De LeJean Iberico spareribs zijn zo bijzonder met een reden.

Herkomst van de spareribs

De Iberico spareribs van LeJean VleesAtelier komen voort uit het vlees van het Iberico varken. Dit varken vindt zijn herkomst in het zuiden van Spanje. Het zwarte Iberico varken, dat ook wel de Pata Negra wordt genoemd, leeft voor een groot deel in het wild op de uitgestrekte velden van het Spaanse land. De varkens voeden zich daar in de herfst met de eikeltjes die van de vele eikenbomen op de velden vallen. En in die vele eikeltjes zit het geheim van het Iberico varken en de spareribs van LeJean VleesAtelier. De varkens eten in de herfstperiode zoveel van deze eikeltjes dat ze aanzienlijk in gewicht toenemen. De onverzadigde vetten die in het vlees van dit varken zitten zorgen voor de bijzondere smaaksensatie van de spareribs.

Babyback ribben

De Iberico spareribs worden ook wel Babyback Ribben genoemd. Ze zijn door het hoge gehalte aan onverzadigde vetten mals en smaakvol. Doordat de varkens zich hebben gevoed met de eikeltjes van de eikenbomen krijgt het vlees een bijzondere smaak die doet denken aan noten. De Iberico spareribs worden niet rond de buik weggehaald maar worden gesneden uit de boven rug, nabij de ruggengraat. De spareribs zijn hierdoor klein en halen daar hun bijnaam babyback ribben vandaan. LeJean Iberico spareribs worden zorgvuldig uitgekozen en staan gegarandeerd voor een goede kwaliteit.

Thuis bezorgd

De Lejean Iberico spareribs zijn dus spareribs die je geproefd moet hebben. De zorgvuldig uitgekozen babyback ribben geven een nootachtige smaakbeleving en zorgen voor een mals stukje vlees. Het vlees wordt verpakt bezorgd en je kunt zelf het een bezorgmoment kiezen die jou uitkomt. Voor het bestellen of kopen van de Iberico spareribs kun je de winkel of de website van LeJean VleesAtelier bezoeken.

Hier zijn enkele gerelateerde berichten

In de veelzijdige culinaire wereld van vandaag heeft catering een prominente plek veroverd, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Of u nu een

Eikenhoning is al eeuwenlang een gewaardeerd natuurlijk product dat bekend staat om zijn unieke smaak en talloze gezondheidsvoordelen. In dit uitgebreide artikel zullen we diep

Als je aan patat denkt, welke saus komt dan als eerste in je gedachten op? Is het de romige, zachte mayonaise? Of is het de

Hakhoning en propolis zijn twee wonderen van de natuur, beide gewaardeerd om hun unieke voordelen voor de gezondheid. Ze zijn producten van de nijvere bij,

Vroeger was een bezoekje aan de slager dan misschien wel nog noodzakelijk om voldoende vlees in huis te hebben, maar tegenwoordig kan zelfs dát online. Een online slager bewijst dat

Voor de drukste mensen kan online broodjes bestellen een levensredder zijn. U kunt het overal en altijd doen – geen tijd meer verspillen met wachten

Zijn jij en je collega’s voornemens om gezellig met elkaar te gaan lunchen in de pauze? Dan is het bestellen van een heerlijke lunch natuurlijk

Voedingssupplementen kunnen voedingsstoffen die u mist aan uw dieet toevoegen. Er zijn veel redenen waarom u ze zou moeten nemen. Het kan zijn om u

Of u nu als bedrijf een bijeenkomst houdt, of als particulier een feest organiseert: de catering is een belangrijk onderdeel van veel evenementen. Als gastheer

Matcha wordt steeds bekender onder de mensen en er zijn veel winkels en café’s die matcha verkopen. Er bestaan zelfs café’s op de wereld die

De meeste mensen kijken niet verder dan de supermarkt als om kaas gaat. Oud, jong en belegen zijn de meest populaire kaassoorten. Deze vind je

Ingrediënten: Hertogin Aardappelen: 24 (3-inch) gespleten mergbeenderen 5 pond vastkokende aardappelen, geschild en in blokjes gesneden ¼ kopje peterselie 6 elk eidooiers Naar behoefte zout

Rookhout is een traditionele barbecue techniek die je niet snel zult tegenkomen. Rookhout is erg populair in Amerika en staat vooral bekend om zijn unieke

Een goede catering in Drachten vinden is zo lastig nog niet. Die heb je namelijk bij deze al gevonden. Wat wij bieden zijn heerlijke maaltijden

Catering bestellen kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. U wilt namelijk de perfecte cateraar vinden voor uw event en dat begrijpen wij maar

Heeft u binnenkort catering nodig in Aalsmeer? Vanwegen een particulier feestje zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft? Of bent u verantwoordlijk voor het voorbereiden van