Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Speeltoestel Maria is een verrijking voor de tuin

Een leuk en uitgebreid speeltoestel Maria kopen? Dan kun je op het internet bij veel verschillende aanbieders terecht. Omdat je veel verschillende speeltoestellen hebt is het niet altijd even gemakkelijk om te kijken naar welke het beste bij jou past. Dat betekent dat het allemaal verschillende kanten op kan. Dat heeft te maken met je eigen budget, de ruimte die je beschikbaar hebt voor het toestel en daarnaast natuurlijk ook waar je kinderen van houden, of kind van houdt. Dat is voor iedereen weer anders. Op deze website heb je een enorm aanbod aan speeltoestellen waar je uit kunt kiezen om je kind te kunnen gaan verblijden. Dat wil zeggen dat je alle toestellen goed kunt bekijken en kunt zien wat er wel en niet mogelijk is voor jou.

Het toestel

Het speeltoestel Maria is een heel grote en uitgebreid speeltoestel, maar wel net zo groot dat je hem in de tuin kunt plaatsen. Het heeft een hoogte van een meter en vijfenzeventig centimeter en is gemaakt van vierkant hout. Het toestel heeft 2 schommels, ook wel een dubbele schommel genoemd. Het hoogste punt, van 1,75 meter, is de toren die daarnaast nog een glijbaan heeft waar je als kind heel vaak van af kunt glijden. De ruimte die zich onder de toren bevindt is geen loze ruimte, want dit kan worden gebruikt als een zandbak. Hoe leuk is dat? Een combinatie van een speeltoestel Maria en een zandbak in 1 en het kost je dus geen extra ruimte in je tuin.  Omdat ieder kind groeit is het wel zo handig dat de zitjes van de schommels van het speeltoestel Maria kunnen worden versteld. Heb je dus een kleiner kindje en een groter kind, dan kunnen ze allebei op hun eigen hoogte lekker gaan schommelen. Ook kan je de schommels er helemaal van af halen en vervangen door eventuele andere accessoires. Het hout dat wordt gebruikt voor het speeltoestel Maria is helemaal geïmpregneerd. Dat betekent dat dit goed tegen werking van de weersomstandigheden kan. Regent het dus een keer, vriest het of valt er sneeuw? Het speeltoestel Maria zal helemaal in een goede staat blijven, zodat je er nog een lange tijd van kunt gaan genieten.

Kosten

Het bedrag dat wordt gevraagd voor dit leuke en uitgebreide speeltoestel Maria is nog geen drie honderd euro. Dat is een koopje voor zo’n mooi toestel, toch? Ook kan je nog kiezen om de kleur van de glijbaan te veranderen. Op het plaatje op de website zie je een blauwe glijbaan aangegeven, maar je zou ook nog eens kunnen kiezen voor een rode of een groene glijbaan. Maar net wat er bij jou in de tuin mooi staat en natuurlijk welke kleur de kinderen mooi vinden! Kijk voor meer informatie bij https://speeltoestel-koning.nl/