Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Top 5 huisnummers van 2020, ontdek het hier!

Ga je een nieuw huisnummer bestellen? Lees dan eerst even deze blog. In deze blog geven we jou informatie over onze top 5 meest favoriete huisnummers van 2020. Want er zijn behoorlijk wat stijlen, kleuren, formaten en soorten waar je uit kan kiezen. Hierdoor zie je mogelijk de bomen door het bos niet meer. Of wellicht heb je gewoon even wat inspiratie nodig. Hoe dan ook, dit is onze persoonlijke top 5.

5. Een zwart huisnummer

We beginnen deze top 5 met zwarte huisnummers. Een zwart huisnummer staat garant voor een stoere en industriële look. Het past mooi op een lichte muur. Maar ook op een donkere muur voldoet een zwart huisnummer prima. Het nadeel van zwarte huisnummers: je kan ze maar bij weinig winkels krijgen. Wanneer je een zwart huisnummer zoekt, kan je dus het beste even online kijken. Wij hebben even wat prijzen voor je vergeleken, en op het moment van schrijven kwamen wij bij rvshuisnummers.nl uit als beste keuze qua prijs.

4. Een zelfgemaakt huisnummer

Ben je creatief? Maak dan jouw eigen unieke huisnummer! Voor de echte DIY’ers onder ons zijn er namelijk tal van mogelijkheden: zoals een huisnummer van verf, een huisnummer van raamfolie of een huisnummer van resthout. In deze blog kan je tal van leuke ideeën op doen. Wat is jouw favoriet?

3. Een verlicht huisnummer

Een relatief dure optie, maar geef toe, zo’n verlicht huisnummer ziet er natuurlijk super gezellig en verwelkomend uit. Dankzij de LED-verlichting op de achterzijde is jouw huisnummer van afstand zeer goed zichtbaar, zelfs in het donker. Dit type huisnummer is dus het perfecte model voor vrijstaande huizen, huizen met een grote oprit of (woon)boerderijen. Naast de prijs heeft dit type nog één ander nadeel. Verlichting heeft over het algemeen een kortere levensduur dan het materiaal (veelal RVS). Maar natuurlijk kan je het licht in de tussentijd gewoon vervangen.

2. Een groot huisnummer

Size matters, toch? In 2020 zijn grote huisnummers helemaal trendy. Maar overdrijf niet. Voor normale rijtjeshuizen raden wij een maximale hoogte van 30cm aan. Woon je in een vrijstaand huis, of is het huisnummers bestemt voor een kantoorpand, dan kan je, afhankelijk van de mogelijkheden ook kiezen voor 40 of zelfs 50cm. Go big, maar overdrijf niet J.

1. Een huisnummer met naam

Home sweet home, wie houdt er niet van dat gevoel? Met een huisnummer met naam (ook wel naambordje genoemd) geef je jouw huisnummer een persoonlijke twist. Hoe leuk is dat? Je kan – naast de namen van alle familieleden – ook de namen van je huisdieren erop laten zetten. Of nog leuker: een pootafdrukje. Naambordjes worden steeds populairder, en zijn wat ons betreft het meest populaire ‘’huisnummer’’ van 2020. Als je er één besteld moet je wel rekenen op een ietwat langere levering. Deze huisnummers worden namelijk op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen. Dus…Welk huisnummer heeft jouw voorkeur?