Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

Verschillende modellen naamplaten tegen scherpe prijzen vind je op denaambordensite.nl

Voordat we een aantal hippe naamborden en huisnummerplaatjes beschrijven, vertellen we wat de voordelen zijn van online een bestelling plaatsen bij denaambordensite.nl. We nummeren ze van 1 tot 3.

  1. Denaambordensite.nl bevat een gevarieerd en uitgebreid assortiment naamplaten, huisnummers en uithangborden.
  2. Je kunt rekenen op een snelle levering van jouw nieuwe naambord voordeur: voor de meeste bordjes geldt een termijn van 2 tot 5 werkdagen na de order. 
  3. Denaambordensite.nl is een betrouwbare webshop met uitstekende support en eerlijke leveringsvoorwaarden.

Drie naamborden uitgelicht

Wil jij een naambordje bestellen, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? We beschrijven een drietal modellen die 24/7 te koop zijn via denaambordensite.nl.

Als eerste emaille naamborden. Die zijn er echt in allerlei soorten en maten. Emaille platen zijn gemaakt van metaal met daaroverheen een laagje glazuur. De uitstraling van de bordjes is nostalgisch. De plaatjes worden met de hand gemaakt. Ze gaan in een oven met een temperatuur van 800 graden zodat het glaslaagje goed smelt. Qua lettertype en kleur is er veel mogelijk, dus je kunt een emaille bord helemaal aan je persoonlijke smaak aanpassen. Bijzonder handig zijn de borden van emaille met deurbel. Emaille is erg sterk. Naamborden als deze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Een tweede categorie die de moeite van het bekijken waard is: marmer look naamplaten van kunststof. Deze betaalbare bordjes hebben een frisse, hippe look. Je hebt de keuze uit 3 kleuren: blauw, bordeaux en groen. De tekst wordt standaard in geel aangebracht. De zwarte vlakken op de plaatjes zorgen voor het marmer-gevoel. Leuk om te melden: naast marmer look borden verkoopt denaamborsensite.nl ook hout look borden. Bij deze plaatjes – ook van kunststof – wordt de tekst gegraveerd in de kleur wit.

En dan nummer drie: betonnen borden. Deze platen worden gemaakt door vloeibaar beton in een mal te gieten. Zodra het beton hard is, wordt de tekst erop geprint of gedrukt. De kleur? Die bepaal jij zelf. Betonnen naamplaatjes zijn 1,5 cm dik en kunnen tegen een stootje. De schroeven zijn blind afgewerkt aan de achterkant. Voor de bevestiging worden bussen en stiften meegeleverd.

 

https://www.denaambordensite.nl/